Home Overig Zo’n dag dat alles tegenzit, maar de lampjes branden weer :-)

Zo’n dag dat alles tegenzit, maar de lampjes branden weer :-)

door Emile van Aelst

Ken je dat, natuurlijk ken je dat, zo’n dag dat alles tegenzit. Zo’n dag waarop je allemaal kleine klusjes even snel achter elkaar wil oplossen. Je om elf uur ’s morgens opgewekt begint en denkt 2 uurtjes later klaar te zijn en dan om 19.00 uur het net af hebt. Nou zo’n dag had ik gisteren met een uitloop naar vandaag 🙂 Het was mooi weer, dus ik dacht laat ik nu even vast de kerstverlichting aan het balkon hangen.

Het is best een behoorlijk klusje om dat snoer om de reling te wikkelen. Toen het erop zat dacht ik, eerst even naar binnen voor een bakkie koffie en tegelijk de adresstickers voor de kerstkaarten even uitprinten.

Ja hoor natuurlijk, bleken er nog maar 2 stickervellen in de doos te zitten. Dan maar even nieuwe stickervellen halen in de stad. Teruggekomen eerst maar eens het verlengsnoer aan de lichtslang zetten en door het raam heen friemelen en dan eens kijken hoe het staat al die lichtjes.

Geweldig he, alleen er was een maar………..er zat een  breuk in het snoer.

Het is tegenwoordig doodnormaal om maar van alles te gillen op social media, maar toch zal ik maar niet herhalen wat ik zei toen ik zag dat er een breuk in zat. Pffffff nou ja even bedenken of ik een nieuw snoer ga kopen en waar. In de tussentijd maar even de adresstickers uitprinten. De tweede keer in één blog dat ik maar niet schrijf wat ik zei toen mijn printer totaal niets meer deed en vroeg om een stuurprogramma dat niet te vinden scheen te zijn. Dat is zo’n moment dat je direct beslist nieuwe lampjes te gaan kopen en onderweg na te denken hoe je de printer weer aan de gang krijgt. Ondertussen ook nog even de ieniemini Glibbertjes uit school halen en Happy uitlaten. Maar om 19 uur ’s avonds hing de nieuwe verlichting.

Bleef natuurlijk nog het probleempje printer, ik had er geen zin meer in en dacht dat komt morgen wel weer. Eerst maar even eten en genieten van mijn lampjes.

Normaal doe ik ze pas na Sinterklaas aan, maar na zoveel tegenslag vond ik dat ik het verdiend had ze nu al aan te doen 🙂

De printer heb ik weer aan de praat gekregen. Drukte op de knop printen en ging koffie zetten. Ja hoor,……. alles in rood afgedrukt. Dus als eerdaags mijn kerstkaart in de bus rolt met een rood adres erop, dan is dat geen stemmige actie maar puur omdat ik geen zin had ze over te printen 🙂 

Gerelateerde artikelen

7 reacties

nessy/quidam 4 december 2019 - 23:35

je weet toch, alles komt in 3en hahahahaha

Reply
די מריו 5 december 2019 - 7:05

Whahahahahaha. LG… eerst lampen testen voordat je ze ergens gaat ophangen.Dat scheelt al een helft vol ellende.

Love As always
Di Mario

Reply
Sjoerd 5 december 2019 - 8:51

Je hebt van die dagen… Achteraf kun je er wel mee lachen, maar tijdens kun je daar behoorlijk gefrustreerd van raken.

Reply
Hans 5 december 2019 - 13:08

Nou een dag dat alles tegenzit gaat nog, ik heb er vele in het jaar.
Gelukkig is het goed gekomen en daar licht je van op met Happy, dat maakt je blij. Hans

Reply
rietepietz 5 december 2019 - 16:57

Roor is anders wél een echte kerstkleur hoor, sssttt gewoon zeggen dat je het expres deed vanwege de sfeer. 😉
Voor lichtsnoeren een tip….áltijd even in het stopcontact stoppen vóór je ze ergens in draait.

Reply
Nicky 6 december 2019 - 16:43

Leuk, joh! Rode letters! En je lampjes zijn ook prachtig. Ik zou ze gewoon tot de zomer laten hangen. Dan heb ik er lekker lang plezier van.

Reply
Kakel 9 december 2019 - 21:27

Goed dat het “maar” een dag duurde en geen hele week…Je hebt je er knap doorheen gewerkt, Emile. Zelfs tijd besteed aan de kleine lieve glibbertjes en Happy uitgelaten. Was je onderhand niet aan een borrel toe (-:
Mijn oprechte felicitaties dat je het hele snoer weer aan de praat hebt gekregen.
Rode letters…dat is toch de nieuwe kersttrend (-:
Lieve groet.

Reply

Plaats een reactie