Home Leiden Wie wordt Leidenaar van het jaar 2019, nomineren kan nog tot 30 november

Wie wordt Leidenaar van het jaar 2019, nomineren kan nog tot 30 november

door Emile van Aelst

Iedereen die altijd zegt dat hen niets gevraagd wordt, heeft nu de kans zijn stem te laten horen. In onderstaande brief van de Business Club Leiden wordt iedereen uitgenodigd een bijzondere Leidenaar te nomineren voor de titel Leidenaar van het Jaar en het bronzen beeldje De jonge Rembrandt te winnen.

Business Club Leiden (BCL) benoemd sedert 2012 jaarlijks een opvallend persoon tot ‘Leidenaar van het jaar’. Op wie is men trots, wie hebben opvallende prestaties geleverd het afgelopen jaar, wie worden er in de Leidse regio bewonderd en wie verdient er een pluim. Iedereen die zich voldoende Leidenaar voelt mag in de maand november een persoon nomineren.Degene met de meeste stemmen komen op een shortlist.

Aan alle BCL leden wordt vervolgens de vraag voorgelegd wie zij van deze publieke shortlist wil nomineren voor deze eer.Met de meeste stemmen wordt vervolgens de échte Leidenaar van het Jaar 2019 gekozen.

Kandidaten kunnen vanaf heden worden aangemeld naar Info@businessclubleiden.nl

De uitverkorene zal op 7 januari tijdens de BCL-nieuwjaarsreceptie de bronzen buste van de ‘Jonge Rembrandt’ mogen ontvangen en houden.

Eerdere winnaars zoals Jochem Myjer 2012, Armin van Buuren 2013, Henry Lenferink 2014, Robert Strijk 2015, Emile van Aelst (de Leidse Glibber) 2016, Gerard van den Berg 2017, Tom Holswilder en Chris de Waard 2018 zijn uitgesloten voor deze eer.

Wij kijken er naar uit.

Namens het bestuur van de BCL,

Chris Verplancke

Voorzitter

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 22 november 2019 - 6:32

Een hele eer, maar ik zou geen idee hebben op wie ik zou moeten stemmen.

Reply
די מריו 22 november 2019 - 7:02

Jij bent het al geweest, dus ik moet dan maar even verder denken… 😉

Love as always
Di mario

Reply
rietepietz 22 november 2019 - 19:39

Jij bent de enige Leidenaar die ik ken die het ook verdient, maar ja, dat wisten ze dáár ook wel dus je hebt Rmbrandt alin huis;-)

Reply
Hans 22 november 2019 - 20:14

Denk dat ik me er maar niet aan moet wagen. Hans

Reply
Nicky 23 november 2019 - 12:21

Wil je er nog eentje? Gaan we allemaal weer op jou stemmen!

Reply
Carla Kramer 24 november 2019 - 0:32

Ik wil Wim de Ru nomineren! Al veertig jaar dirigent van het excellente koor Ex Animo en dirigent van de koralen op3 oktober en de studentenecclesia. Hij is een kopstuk van de cultuur van Leiden. In 2020 dirigeert hij voor de veertigste (!) keer de Matthaeus Passion! Met zo veel enthousiasme en humor heeft hij heel veel Leidenaren het plezier van samen zingen bijgebracht. Als hij het niet verdient, dan weet ik het niet meer!!!
Carla Kramer, enthousiast lid van Ex Animo

Reply

Plaats een reactie