Home Leiden LEVEN Magazine presentatie herfstnummer waar ±1650 en 2019 in elkaar overvloeien

LEVEN Magazine presentatie herfstnummer waar ±1650 en 2019 in elkaar overvloeien

door Emile van Aelst

Elke cover van LEVEN Magazine is altijd een plaatje, maar de cover van deze herfsteditie is ook echt weer een topper. Hij kwam waarschijnlijk nog extra mooi uit in combinatie met de DJ set van Miss Nicky en de achtergrond. Op de cover zijn ook diverse tijdsbeelden verenigd, ik zie de tijd van ongeveer 1650 met daarbij een moderne jonge Rembrandt, een broodje haring, een flesje Leidsch Bier en een soundbox.

Ik heb geen idee hoeveel jaar ik al naar de presentaties van LEVEN Magazine ga, maar ik heb al tientallen seizoenen langs zien komen. Het is meestal ook direct de opmaat naar het nieuwe jaargetijde. Gisteren bij de presentatie van het herfstnummer in Hotel, restaurant-café de Engel in Lisse, was het dan ook koud, winderig en het regende. Kortom echt herfst.

Om even voor half zes stond alles klaar om de gasten te ontvangen. Het weer was even wennen voor DJ Miss Nicky, ze stond afgelopen weekend nog op Ibiza te draaien.

De bubbels waren ingeschonken.

Hoofdredactrice Gerda Schukking heeft volgens mij een voorspellende geest en zei, ik denk dat elk moment de eerste gasten kunnen komen.

Niet te geloven nog geen 2 minuten later stroomden de gasten binnen.

Leuk een presentatie op een locatie iets verder weg van Leiden, dan zie je ook weer eens andere mensen. Fotografe Corine Zijerveld ken ik al heel wat jaren van de uitreiking van de Leidse Vrijwilligersprijzen.Verder zie ik haar weinig omdat ze in Hillegom woont en niet zoveel in Leiden werkt.

Thijs Hemmes werd gefeliciteerd door Lodewijk Kallenberg, voorzitter Historische begraafplaats Groenesteeg, met het 20 jarig bestaan van zijn accountantskantoor HBK.

Verder ga ik vrijwel geen namen meer noemen in deze blog, omdat als je de een noemt moet je de ander ook noemen.  Probleem is, ik ken een paar mensen en wil geen scheve gezichten van je noemt hem of haar wel, maar waarom mij of ons niet. Je kan gewoon zeggen er waren veel ondernemers uit Leiden, de Bollenstreek tot en met Marjolein van der Jagt (m) , de eerste Dorpsmarketeer van Oegstgeest, aan toe. In de fotoslideshow komt bijna iedereen even langs 🙂

Het viel mij op dat er toch enorm veel Leidenaren op de presentatie waren af gekomen.

De onthulling van de cover van het herfstnummer werd gedaan door uitgever Sander Pardon samen met mede-eigenaar Eric Juffermans. Hij is al de 3e generatie die de Engel exploiteert. Hij nam een aantal jaren geleden samen met zijn nicht Karin de zaak over van hun beide vaders.

Het is altijd een groot geheim hoe de cover eruit gaat zien en ook nu stonden de gasten weer versteld van de prachtige cover die met luid applaus werd ontvangen.

En dan na de presentatie is het elke keer hetzelfde liedje, snel kijken waar en hoe je in het blad terecht gekomen bent.

Ik maak wat betreft geen namen noemen, nog een uitzondering. Ik heb veel kennissen, maar die hangen allemaal niet in het Rijksmuseum in Amsterdam. Pieter Onderwater ken ik al jaren en ik kan dus met alle gemak zeggen ‘joh werk van een goede kennis van mij hangt in het Rijks’ 🙂

Nu we het toch over kunst hebben, volgend weekend is de Kunstroute. In ‘concept store  Eduard’ van Claudia de Zeeuw  aan de Hooglandsekerkgracht, opent Maaike Duyvekam dat weekend haar tassenatelier ‘Maaike Hélène.  Maaike ontwerpt geen tassen voor het grote publiek, liever ziet ze dat iemand intens geniet van haar creaties.

Ondanks dat iedereen natuurlijk het blad mee naar huis nam werd de cover toch door veel gasten even op de foto gezet.

Poseren voor de cover is natuurlijk ook altijd leuk.

Het was weer een gezellige en mooie presentatie. LEVEN Magazine is gratis te krijgen bij onder andere de VVV, toeristenkantoren en betere hotels, restaurants, kantoren, huisartsen, wellness centra en winkeliers in de regio Leiden, de kustplaatsen,  Bollenstreek en Alphen. Woon je niet in dit gebied en wil je toch eens het blad doorbladeren klik dan hier.

In de fotoslideshow meer sfeerfoto’s van deze presentatie.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 13 september 2019 - 7:09

Prachtig om te zien. Het is elke keer weer een feest om daar te zijn lijkt mij.

Love As always
Di mario

Reply
Sjoerd 13 september 2019 - 10:26

Als dat de cover is wil ik de binnenkant wel eens zien…

Reply
rietepietz 13 september 2019 - 18:25

Het is wel een erg mooie cover dit keer.

Reply
Nicky 13 september 2019 - 21:44

Mooie cover en een leuk feestje weer.

Reply
Hans 13 september 2019 - 21:58

Je hebt er weer een mooie reportage van gemaakt. Hans

Ot. Heb een verzoekje voor je gedraaid in de show.
Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reply

Plaats een reactie