Home 3 October/Leids Ontzet Nieuw 3 Oktoberlied, volledige opbrengst naar Stichting Het Vergeten Kind

Nieuw 3 Oktoberlied, volledige opbrengst naar Stichting Het Vergeten Kind

door Emile van Aelst

We gaan eerdaags weer massaal 3 Oktober vieren, een feest voor jong en oud. Wat we al feestend vaak vergeten, is dat er in Nederland ruim 100.000 kinderen wonen die geen gelukkige jeugd hebben en opgroeien in probleemgezinnen en vaak uit huis geplaatst worden. Hugo Choufour wil graag iets voor deze kinderen doen en begon een actie op de site van de Stichting Het Vergeten Kind. Het schreef een nieuw 3 Oktoberlied en vraagt iedereen die het nummer download of bekijkt de prijs van een biertje te doneren aan zijn actie voor de Stichting Het Vergeten Kind.

Dinsdagavond kwam hij zijn nummer lanceren bij Sleutelstad FM in het programma van Annan Verboom en Robbert Beurse.

Hugo vertelde dat hij vaak in is voor een geintje en graag iets positiefs voor de samenleving doet. Denk nou niet dat ik verwacht of hoop een superkraker geschreven te hebben, (alhoewel zou leuk zijn natuurlijk) maar ik vond het leuk en tijd om weer eens een leuk nummer te maken en wilde dat op de een of andere manier aan de Stichting Het Vergeten Kind koppelen.

Ook de zangeressen Bianca en Jacqueline waren uiteraard meegekomen naar de studio. Beide zingen in een band met heel andere muziek dan dit, maar ze vonden vanwege het goede doel het geweldig om mee te doen.

Met 3  Oktober geeft iedereen een hoop geld uit, hoe mooi zou het zijn als mensen elke keer als ze dit nummer horen even de prijs van een biertje doneren aan deze actie op de site van Het Vergeten Kind. We willen het nummer de komende weken ook gratis komen zingen op diverse feesten. Alleen zou het dan wel leuk zijn als de organisator een kleine donatie op de site doet en het publiek bijvoorbeeld tijdens het optreden met hun mobieltje de prijs van een biertje overmaakt. Dat merk je niet in je portemonnee en al die kleine bedragen kunnen samen een groot bedrag worden. Zo zie je, het is zo makkelijk een beetje leuk en aardig te zijn en aan elkaar te denken.

Het werd in de studio tijdens het interview en bij het spelen van het nummer al snel een feestje.

De komende tijd wordt het nummer uiteraard op Sleutelstad regelmatig gedraaid. Na 3 oktober komen Hugo, Jacqueline en Bianca terug om te vertellen hoe de actie is verlopen en wat er opgehaald is.

Hieronder het lied ‘Leidsch Onzet van 15 toen’, inhaken en meedeinen mag. Alleen vergeet niet even hier de prijs van een biertje te doneren om ook kinderen uit probleemgezinnen zo nu en dan een zonnestraaltje te geven.

Namens Hugo, Bianca en Jacqueline een fijne 3 Oktober gewenst. Wil je ze op je feest hebben de komende weken, als ze tijd hebben komen ze graag.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Sjoerd 12 september 2019 - 10:53

Ik wens ze veel succes…

Reply
rietepietz 12 september 2019 - 13:27

Ik hoorde het nummer van de week op radio West… maar dat telt natuurlijk niet voor een donatie, heb het niet zelf opgezocht;-)

Reply
Nicky 12 september 2019 - 14:36

Nou ja, zou mooi zijn als het werkt.

Reply
די מריו 12 september 2019 - 22:12

Ik hoop voor ze dat ze veel geld ophalen.

Love as always
Di mario

Reply

Plaats een reactie