Home Overig Zomaar wat foto’s, even rust en een kat heeft 9 levens

Zomaar wat foto’s, even rust en een kat heeft 9 levens

door Emile van Aelst

Het kan nooit kwaad om zo nu en dan eens een dagje rust te houden, maar ja of dat lukt is een tweede. Ik had vanmiddag mijn ‘opamiddag’ (wie heeft in godsnaam dit belachelijke woord uitgevonden) en dan denk je natuurlijk dat ik daarna uitgeblust tegen een muurtje ga zitten. Nou nee hoor, even Happy uitgelaten, gegeten en toen de deur weer uit.聽 Dus morgen een swingende blog.

Ze zeggen wel eens een kat heeft 9 levens. Ik vraag mij dan altijd af, een kat valt geen 9 keer van een balkon of komt bijna onder een auto of zoiets. Nee ze moeten ook een soort ander leven hebben gehad voor ze kat werden. Vandaag wist ik het opeens Spottie is vroeger de Saint geweest.

Hoe ik dat weet? Nou lijkt mij toch vrij duidelijk als je deze foto ziet.

Je kan achteloos aan alles voorbij lopen, maar vaak is er meer actie dan je op het eerste gezicht ziet.

Als je wat beter kijkt zie je dat er eigenlijk heel veel verschillende dingen gebeuren op een paar meter. Een moeder wandelt met haar kind, twee dames laten de hond uit, een stel doet gymnastische oefeningen of een sexstandje dat volgens mij meer afstand- dan intimiteit schept en tussen al die activiteiten door kijkt die jongen niet op of om en is verzonken in zijn boek 馃檪

Meer drukte dan je in eerste instantie ziet. Nou ja mij allemaal even te druk, ik ga mijn foto’s en filmpjes verwerken en neem het er dan even van.

Morgen weer een echte blog met veel muziek.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

讚讬 诪专讬讜 6 september 2019 - 6:53

Soms moet je even rust nemen. Opa-dag, wat een onzin. Je bent gewoon een dagje bezig gehouden door je kleinkind.

Love As Always
Di Mario

Reply
Sjoerd 6 september 2019 - 8:38

Buiten dat de eerste en laatste foto hetzelfde zijn vind ik dat die acrobaten goed bezig zijn…

Reply
rietepietz 6 september 2019 - 17:27

Dit is natuurlijk 贸贸k een echte log, en nog wel een hele leuke!

Reply
Hans 9 september 2019 - 13:58

Nou de Saint daar bleef je voor thuis, een leuke blog Emile.
Ook Happy aan het zwemmen. Hans

Reply
Nicky 9 september 2019 - 14:36

Gelijk heb je! Leuke foto鈥檚!

Reply

Plaats een reactie