Home Overig Het is zo rustig je zou bijna achter de geraniums gaan zitten

Het is zo rustig je zou bijna achter de geraniums gaan zitten

door Emile van Aelst

Het is echt even heel rustig in Leiden, iedereen is nog met vakantie en er is door de week weinig te beleven. Nou ja op zich natuurlijk voor toeristen genoeg te doen zoals genieten van het oude centrum, rondvaart maken of een van de vele musea bezoeken. De stad gaat gelukkig nooit op slot, maar fototechnisch is het erg rustig 🙂

Achter de geraniums zitten is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik moet ze dan eerst naar beneden halen en op tafel zetten, maar nog belangrijker, willen ze een beetje bloeien dan moeten ze wel water hebben. En dat is echt een nutteloos klusje, het zijn net baby’s alles wat je er boven ingooit komt er direct van onderen weer uit.

De plant eronder begint ondertussen wel aardige kenmerken van een waterplant te krijgen.Gelukkig krijgen we nog een paar heel mooie zomerse dagen, dus vermaken doe ik me best wel 🙂 Na het weekend begint ook in Leiden het normale leven weer op gang te komen.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 23 augustus 2019 - 7:12

Ach, zo af en toe even de blommentjes buiten zetten moet ook gebeuren 😉

Love As Always
Di mario

OT.. dubbel gevoel veel redelijk mee, Hapoel Beer Sheva is niet mijn ploeg in Israel. Ik heb zelf meer met Maccabi Petach Tiqva en Hapoel Petach Tiqva (die laatste heeft ook eens tegen Feyenoord gespeeld.)

Reply
Sjoerd 23 augustus 2019 - 10:51

Het is wat, ik heb daar ook wel eens last van als ik teveel vocht naar binnen werk, dan loopt het eronder ook weer uit…

Reply
rietepietz 23 augustus 2019 - 16:47

Je hebt wel een beetje rust verdiend dus geniet er maar van. Die planten kun je beter even in een emmer water onderdompelen, wachten tot ze volgezogen zijn en dan uit laten lekken. Dan droogt de aarde niet zo uit.

Reply
Hans 23 augustus 2019 - 22:58

Maar boven de geraniums brand wel een lampje, dus je hebt nog inspiratie.
Ook hier toeristen die komen genieten en met het treintje een rondleiding maken.
Haha, inderdaad planten bakken zijn net baby’s. Hans

Reply
Nicky 25 augustus 2019 - 17:12

Haha! Jij achter de geraniums! Echt, dat zie ik nog heel lang niet gebeuren, hoor.

Reply

Plaats een reactie