Home Overig Tja mijn oog viel er toevallig op

Tja mijn oog viel er toevallig op

door Emile van Aelst

Zo lang je je ogen open houdt, zie je altijd wel leuke of opmerkelijke dingen.  Nou ja deze auto zie je zelfs niet over het hoofd als je half blind bent. Ik vind het wel lef om in Duitsland met deze oranje slee rond te rijden. Zou hij hem overspuiten tijdens het EK volgend jaar of oranje laten, dan is het pas echt lef hebben 🙂Ik zat laatst te denken om een iets grotere auto te kopen. Dan krijg je gelijk weer die dilemma’s van welk merk en wat voor kleur, een beetje opvallend lijkt me wel leuk.

Had ik er eindelijk eentje gevonden, past hij niet in de parkeergarage van de supermarkt.

Ik zat een 20 jaar geleden ’s avonds op de boulevard van Samos, terwijl de toeristen van een van de grote ferry’s af kwamen.  Er kwam een stel langs, waarvan zij liep te zeulen en te puffen met een enorme grote rugzak en hij alleen een klein plastic tasje in zijn hand had. Ik zei, kijk op zo’n manier heb ik niet zo’n probleem met een backpacker vakantie. Ik moest er van de week opeens aan terugdenken.

Er is in 20 jaar soms niet veel veranderd.

Ik kijk nooit naar het programma Boer zoekt vrouw of Boerin zoekt man, maar het schijnt toch zo nu en dan wel resultaat op te leveren of aanstekelijk te werken.

Na alle hectiek van vorige week is het heerlijk even de boel weer op orde te krijgen deze week.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 21 augustus 2019 - 17:14

Gewoon asociaal die grote bakken… Zou je daar ook twee keer moeten betalen bij een parkeermeter.

Reply
rietepietz 21 augustus 2019 - 17:56

Die roze is gewoon een soort camper, maar dan een beetje anders. 😉

Reply
די מריו 21 augustus 2019 - 21:42

Hou jij het maar bij je eigen auto…. Dat is toch beter. Wij kijken meer naar de duitsers met voetbal dan zij naar ons.

Love As Always
Di Mario

Reply
Hans 22 augustus 2019 - 20:27

Inderdaad altijd een camera bij je hebben.
Zo kun je kleurrijke monsters vast leggen. Hans

Reply
Nicky 23 augustus 2019 - 12:43

Tjonge, wat een ouwe bak. Daar rijd je vast mee van pomp naar pomp.

Reply

Plaats een reactie