Home Leiden Barry Badpak zette het Leids Eerstejaars Festival op zijn kop tijdens EL CID Week 2019

Barry Badpak zette het Leids Eerstejaars Festival op zijn kop tijdens EL CID Week 2019

door Emile van Aelst

Het Leids Eerstejaars Festival is een niet meer weg te denken onderdeel van de EL CID Week. ( zie ook aparte festival verslag ) Tijdens dit festival is ook het optreden van Barry Badpak ondertussen een vaste traditie geworden.

Je kan er na zoveel jaren bijna je klok op gelijk zetten, half 7 is het optreden van Barry Badpak. Even een slokkie om de stem te smeren.

Voor geluidsman Dikkie B is het altijd weer afwachten wat de mannen nu weer uit gaan halen op het podium.

Hallo nieuwe studentjes, welkom in Leiden, waar …….in LEIDEN, LEIDEN, LEIDEN. De leukste stad om in te studeren en ons krijg je er bij cadeau.

Het werd binnen een paar seconden een groot feest en het is ongelooflijk, maar alle nieuwelingen kennen de nummers, zoals Kamelenteen, Broodje van Kootje en Hey Hey décolete.

De Grasmaaier is en blijft natuurlijk geweldig om te zien en te doen.  Een twee drie schoppuhh en loooppuhh en het hele publiek doet mee van links naar rechts en terug 🙂

Wie Barry Badpak kent zet je geluid hard, nodig de buren uit of stuur ze weg en draai het filmpje op tv in grootbeeld af en ga lekker in de kamer springen. Voor wie het niet kent, kijk naar het filmpje hieronder. Dit heb je nooit meegemaakt en slechter wordt het echt niet 🙂

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 18 augustus 2019 - 9:34

Vanaf de eerste seconde spektakel…

Reply
Yova 18 augustus 2019 - 14:05

Leuk Barry badpak om te zien.Op treden is daar gezellig druk. Er waren wel veel mensen op af gegaan. Ik ken hun helemaal niet. Leuk voor de jonge lui. Lijkt me.

Reply
די מריו 18 augustus 2019 - 16:13

Na voetbal ga ik hem aanzetten….. het geluid van voetbal is voor mijn gevoel altijd mooier.

Love As always
Di Mario

Reply
rietepietz 18 augustus 2019 - 18:23

De teksten zullen hoogstwaarschijnlijk niet héél ingewikkeld zijn;-)

Reply
Hans 18 augustus 2019 - 19:47

Barry Badpak past wel bij de studenten. Hans

Reply
Nicky 19 augustus 2019 - 13:20

Oke, het is officieel nu: ik ben oud. Moet er niet aan denken om daar tussen te staan. Maar ach, als de kinders plezier hebben is het goed. 😉

Reply

Plaats een reactie