Home Leiden Kliekjesdagen Leiden moet nog groeien

Kliekjesdagen Leiden moet nog groeien

door Emile van Aelst

Het idee is op zich leuk en duurzaam, maar sloeg afgelopen 2 dagen helaas niet aan. Elk weekend staan er honderden Foodtrucks in het hele land op diverse festivals. Zij houden natuurlijk artikelen over die niet een week goed blijven en dan zijn de Kliekjesdagen een leuk idee om ze op maandag en dinsdag alsnog tegen gereduceerd tarief te verkopen.

Het bleef helaas heel erg stil afgelopen maandag en dinsdag, zowel foodtrucks als publiek lieten het afweten.

Je zou zeggen zowel in Nieuw Leyden als de nieuwe wijk op de plek van de voormalige Groenoordhallen wonen veel tweeverdieners en dan is het het wel makkelijk om even snel op maandag of dinsdag een hapje buiten, of in dit geval bijna voor de deur te eten.

Voorlopig laten de organisatoren zich niet uit het veld, of de keuken, slaan en gaan rustig verder met dit evenement. De komende weken zijn er elke maandag en dinsdag kliekjesdagen.

Er zijn een paar buurtbewoners, die nu wonen op de plek van de voormalige Groenoordhallen, die klagen over overlast van dit en eventueel andere evenementen. Dan denk ik ach wat echt druk was, Metallica, Queen, Kiss, The Osmonds, Golden Earring, Joe Cocker, Carlos Santana, Genesis, The Police, Disco Dance Party’s, Tour de France, Spel zonder Grenzen, Leidato en alle andere evenementen. Heerlijke tijd om in de wijk te wonen. Maar maak je niet ongerust de bezoeker van de Kliekjesdagen kwam op de fiets 馃檪

 

 

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 17 juli 2019 - 9:11

Bedroevend, al die tweeverdieners zijn met vakantie…

Reply
讚讬 诪专讬讜 17 juli 2019 - 9:37

Mensen klagen graag over het een ander, maar vergeten dat ze zelf ook vervuiling, geluid en overlast veroorzaken. Ik woon in de biinnenstad, daar hoort nou eenmaal geluid bij. En zijn ook weer voordelen die erbij horen. Daarbij, tegenwoordig zijn er zoveel regels waar ze allemaal aan moeten houden, dat had je vroeger niet.

Love As Always
Di mario

Reply
rietepietz 17 juli 2019 - 16:39

Het zal nog wat meer bekendheid moeten krijgen, daar heb jij dus een begin mee gemaakt.

Reply
Har 17 juli 2019 - 17:49

Buiten is net zo kil als binnen daar, foodtrucks wouden waarschijnlijk niet eens komen Sfeerloze bende

Reply
Hans 17 juli 2019 - 19:29

Kliekjesdagen was in mijn jeugd heel normaal.
Zeker de maandag toen er werd gewassen. Hans

Reply
Nicky 26 juli 2019 - 0:52

Jammer. Ik vind het een goed idee.

Reply

Plaats een reactie