Home Overig Na zoveel sportiviteit tijdens de Leiden Marathon, moet ik ook maar eens aan mijn conditie gaan denken

Na zoveel sportiviteit tijdens de Leiden Marathon, moet ik ook maar eens aan mijn conditie gaan denken

door Emile van Aelst

Ze zeggen regelmatig, joh Glibber jij loopt ook je benen uit je lijf als ik lees waar je allemaal bij bent. Dat klopt maar ten dele, natuurlijk maak ik wekelijks wel wat metertjes, maar het meeste doe ik op de scooter of met de auto. Als ik al die deelnemers zo zag lopen dacht ik, eigenlijk moet ik ook iets aan mijn conditie gaan doen. Ik heb besloten ik ga fietsen.

In eerste instantie verwacht ik zo’n 6 tot 8 uur per dag te gaan fietsen. Schrik niet, dat brengt mijn dagelijkse blogs niet in gevaar. Ik heb de perfecte oplossing gevonden om fietsen en bloggen te combineren.

Niet lachen, want Tom Dumoulin is ook ooit op een driewieler begonnen 🙂

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Sjoerd 22 mei 2019 - 7:55

Dat is niet eens zo’n slecht idee, ik heb geen idee waar je zoiets kan kopen.

Reply
Suskeblogt 22 mei 2019 - 9:04

Alle begin is moeilijk, dus even doorzetten. 🙂

Reply
די מריו 22 mei 2019 - 9:30

Je hebt in ieder geval een goed zadel 😉

Love as Always
Di mario

Reply
willyfotoblog 22 mei 2019 - 14:18

je moet ergens mee beginnen 😊😊

Reply
rietepietz 23 mei 2019 - 16:56

Ik lach niet ( probeert met de beiden wijsvingers de mondhoeken naar beneden te trekken)

Reply
Hans 23 mei 2019 - 18:39

Bewegen is gezond, zelfs als je geen marathon loopt.
Met fietsen erbij ben je goed bezig. Hans

Reply
Nicky 25 mei 2019 - 13:51

Slim bedacht!

Reply

Plaats een reactie