Home Overig Koud, vies takkeweer, gewoon zo’n soepdag

Koud, vies takkeweer, gewoon zo’n soepdag

door Emile van Aelst

Na alle drukte van de afgelopen week en weekend en een nu echt op zaterdagnacht overleden computer, had ik het wel even gehad. Wat betreft die computer duizendmaal dank aan Ivo die op zondagmorgen een niet meer gebruikte computer van zijn vrouw Krista voor mij omgebouwd heeft zodat ik ’s avonds weer aan het werk kon. Ik hoopte vandaag op een rustig Opadagje met eventueel een terrasje pakken in de Leidse Hout. Niets van dat alles, het was gewoon vies en koud. Vanmiddag hagelde het zelfs even. Duidelijk een dag om binnen te blijven en ik was niet de enige die graag naar binnen wilde om op te warmen en te schuilen.


Ik liet Happy uit en zag hem zitten, ah zo’n zielig hoopje je zou hem of haar bijna binnenlaten. Maar niet gedaan maar later boven dacht ik, misschien had ik toch een kusje moeten geven. Voor hetzelfde geld was het een stinkendrijke prinses 🙁

Het was zo’n typische dag voor een kop erwtensoep.

Het was dinsdag en ik had trek in soep, maar alleen geen pannetje bij me. Nou ja ze zullen ook wel geen erwtensoep gehad hebben denk ik.

 Nee het was echt een takkedag met takkeweer en tussen de buien door een klein zonnetje.

Maar na regen komt zonneschijn en dan worden zelfs de meest kale takken weer groen.

Wie zich afvraagt wat ik dan zoal deed deze week, je had een gedeelte daarvan vanmorgen, zoals elke week, kunnen teruglezen in het Leidsch Dagblad. Scheelt je een hoop blogs lezen 🙂

Gerelateerde artikelen

8 reacties

quidam/nessy 7 mei 2019 - 23:26

Jou computer kan het gewoon niet meer aan hahahaha, van het weer heb ik niks meegekregen. Alleen dat het na het weekend beter word. Leuke foto’s Emile

Reply
rietepietz 8 mei 2019 - 11:24

Hi Quidammetje, ff zwaaien in het voorbijgaan…zwaai zwaai;-)

Reply
די מריו 7 mei 2019 - 23:33

Te laat.. de kikker zit nu als prinses bij mij thuis.. kan trouwens heerlijke erwtensoep maken….

Love as always
Di Mario

Reply
Sjoerd 8 mei 2019 - 10:07

het is idd erwtensoepweer…. Ik duik eens even de diepvries in.

Reply
rietepietz 8 mei 2019 - 11:26

Nee dat werkt niet zo met die kikkers, alleen mannetjes kunnen prins worden dus helaas, geen prinses voor jou;-)

Reply
willyfotoblog 8 mei 2019 - 18:15

dinsdagmiddag soepmiddag…..

te laat, volgende week misschien

Reply
Hans 8 mei 2019 - 21:15

Altijd fijn als iemand je met je pc weer opweg helpt.
Het weer is inderdaad niet om van te genieten, brrr.
Zelfs de kikker zoekt de warmte op. Hans

Reply
Nicky 10 mei 2019 - 16:09

Een soepdag met snertweer maar je hebt geen soep op. Raar…

Reply

Plaats een reactie