Home Sport Vanavond was de 44e Leidsch Dagblad Singelloop en Teddy Kids nieuwe naamsponsor Leidse Avondvierdaagse

Vanavond was de 44e Leidsch Dagblad Singelloop en Teddy Kids nieuwe naamsponsor Leidse Avondvierdaagse

door Emile van Aelst

Terwijl vanavond duizenden Leidenaren de Singelloop liepen, waarvan morgen een verslag, was er vandaag nog een sportief hoogtepunt. In de tuin van het nieuwe  pand van Teddy Kids werd de sponsorovereenkomst getekend waarmee Teddy Kids de nieuwe hoofdsponsor van de Leidse Avond Vierdaagse wordt, die dit jaar van 11 t/m 14 juni wordt gehouden.7 Jaar geleden bedacht Jeroen Weijermars dat Leiden eigenlijk weer een Avondvierdaagse voor de kinderen moest hebben. Hij hoopte op een 200 kinderen en ging aan de slag. Hij schrok toen er opeens het dubbele aantal kinderen op kwam draven. We zijn ondertussen een aantal jaren verder en vorig jaar liepen er ruim 1.000 kinderen mee.

Op de laatste avond lopen veel van de ouders of opa’s en oma’s mee, waardoor een lang lint van lopers door Leiden liep.

Na 6 jaar is Sportcity, de hoofdsponsor van het eerste uur, er mee gestopt en al snel bood Teddy Kids zich aan als nieuwe hoofdsponsor. In de tuin van Teddy Kids legde Jeroen aan een aantal enthousiaste medewerkers een en ander uit over de Avondvierdaagse.

Teddy Kids is een puur Leids bedrijf en vindt sport, beweging en buitenlucht erg belangrijk voor de kinderen, vandaar dat ze geen moment hoefden na te denken toen de kans zich voordeed om hoofd- en naamsponsor te worden.

Dat tekenen is niet zo’n probleem, maar hoe krijg je de hond Mishka, Russisch voor teddybeer, op de plek waar de fotograaf hem wil hebben 🙂

Teddy Kids oprichter Zacher Tolmachev is enorm enthousiast en ziet zijn droom om kinderen alles te geven dat hij als kind in Rusland miste weer een stukje dichterbij gekomen.

En nu maar hopen op mooi weer in juni. Het was in elk geval vandaag wel erg mooi weer voor de 44 Leidse Singelloop die vanavond weer duizenden lopers trok. Op het moment dat dit geplaatst wordt sta ik nog op de afterparty en de prijsuitreiking, daarom morgen een groot verslag over de duizenden lopers op de nu nog lege SingelsDe zon schijnt, het wordt weer tijd om te gaan lopen 🙂

 

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 6 april 2019 - 7:43

Wij krijgen binnenkort de hondenfotograaf in de winkel. Misschien kun je daar in de leer. 😉

Love As always
Di mario

Reply
Sjoerd 6 april 2019 - 11:07

Mooi dat in ieder geval dat de vierdaagse gewoon voortgaat. Dat is toch het belangrijkste.

Reply
Nicky 7 april 2019 - 0:41

Fijn dat er een nieuwe sponsor is. Wandelen is geweldig!

Reply
rietepietz 7 april 2019 - 19:52

Joh schei uit met de avondvierdaagse, dan is het schooljaar alweer bijna om en voor je het weet begin je over de Lakenfeesten.

Reply

Plaats een reactie