Home Privé Bedankt voor de beterschap wensen, denk dat ik er morgen weer ben :-)

Bedankt voor de beterschap wensen, denk dat ik er morgen weer ben :-)

door Emile van Aelst

Ik blijk niet de enige met griep te zijn en het is dus echt een rot griep begreep ik.  Leuk al die beterschap wensen, alleen de raad om eens goed uit te zieken is geloof ik niet aan mij besteed. Vannacht nog een nachtje goed doorslapen, nog een paar paracetemolletjes en dan moet het morgen wel weer gaan denk ik.  En zo niet dan toch, sprak hij eigenwijs 🙂

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 29 maart 2019 - 6:59

zo ken ik je helemaal niet.. eigenwijs 😉 En daarbij je moet weer foto’s maken van ehhhhh met de dame. Dus het wordt ook tijd ook.

Love As Always
Di mario

Reply
Sjoerd 29 maart 2019 - 8:16

Ik ben ook niet iemand die gaat liggen… Dan moet het wel heel erg zijn.

Reply
Yova 29 maart 2019 - 8:37

Haha leuke plaatjes heb je daar staan. Niet zo eigenwijs zijn hé. Goed uitzieken. Je bent weer gauw op de been. Fijn weekend.

Reply
rietepietz 29 maart 2019 - 17:10

Ach, griep moet gewoon even z’n tijd hebben. Het enige dat je kunt doen is wat rust pakken en af en toe op paracetamol, dan ben je er met wat geluk in een week van af, anders duurt het meestal wel 7 dagen;-)

Reply
Nicky 2 april 2019 - 11:00

Gelukkig heb je geen mannengriep. Da’s pas erg! 🙂

Reply

Plaats een reactie