Home Privé Ik ben die Heintje Davids griep nu wel zat

Ik ben die Heintje Davids griep nu wel zat

door Emile van Aelst

Ik denk dat 80% van de lezers geen idee heeft wie Heintje Davids was. Heintje Davids was in de vorige eeuw een variété artieste die op het laatst bijna elk jaar wel weer een afscheidsoptreden gaf. Vandaar als iets of iemand elke keer terugkomt dan zeg je, je lijkt Heintje Davids wel.

Dat Heintje Davids idee heb ik nu dus ook met de griep, het is al de 2e of 3e keer dat griep heb dit jaar. Nou heb ik het voordeel dat ik het altijd maar 2 dagen heb, maar dan ook gelijk alles wat een ander in een week heeft, wordt bij mij in die 2 dagen gepropt, hoesten, snotteren, rillerig, spierpijn, hoofdpijn en diarree en dat is best heftig 🙁

Er wordt hard gewerkt om de griep eruit te krijgen, maar dat kaboutertje die met een voorhamer de griep uit mijn hoofd probeert te slaan is niet echt een succes. Ik duik mijn bed maar in en pak eens een keer goede nachtrust, wie weet helpt het 🙂

Gerelateerde artikelen

10 reacties

די מריו 27 maart 2019 - 23:37

Ik ken hem van naam, ik weet waar de uitdrukking voor staat en ik heb hem nog nooit gehoord. volgens mij dan.
Beterschap trouwens.

Love As Awlays
Di mario

Reply
Sjoerd 28 maart 2019 - 6:16

Oei Di Mario,,, een hele andere generatie. Heintje heette Hendrika en was een vrouw, maar dat terzijde. Ik kan me voorstellen hoe dat voelt met die griep. Ik blijf ook wat sukkelen. Het wordt echt tijd voor een heerlijke lente…

Reply
די מריו 29 maart 2019 - 7:00

Was het een vrouw.. zie, dat is toch de generatiekloof.

Love As always
Di mario

Reply
Hans 28 maart 2019 - 13:34

Heintje Davids kwam zeker elke keer terug, dat was toch minder erg dan een flinke griep.
Wens je beterschap. Hans

Reply
realjager 28 maart 2019 - 14:01

Ken de naam zeker maar ik wis niet dat hij steeds weer terug kwam. Beterschap in ieder geval!

Reply
Yova 28 maart 2019 - 15:37

Wat naar dat je griep hebt. Goed uitrusten. Goed uitzieken. Beterschap. Heintje Davids ken ik helaas niet.

Reply
reismeermin 28 maart 2019 - 18:08

Beterschap en laat Heintje Davids even stoppen met zingen (dus ik hoor bij de 20 % die weet wat hij zong).

Reply
rietepietz 28 maart 2019 - 20:25

Maar niet dat “hij”dus een “zij”was, dat weet ik dan weer wél. Ik liep nog eens bijna tegen haat aan toen ze naar een optreden bij ons in de buurt onderweg was.

Reply
rietepietz 28 maart 2019 - 20:27

Een rotgriep is dat, hoop er dit jaar van verschoont te blijven maar viel een paar jaar geleden ook in zijn klauwen en dan ben je 6 weken zoet. Beterschap hé!

Reply
Nicky 1 april 2019 - 22:51

Die zong toch voor z’n moeder? Ik hoop dat je inmiddels opgeknapt bent!

Reply

Plaats een reactie