Home Centrum Laatste van de 21 Singelparkpoorten en informatieborden onthuld door wethouder Martine Leewis

Laatste van de 21 Singelparkpoorten en informatieborden onthuld door wethouder Martine Leewis

door Emile van Aelst

Vrijdagmiddag onthulde wethouder Martine Leewis samen met Nanning Mol, portefeuillehouder Holland Rijnland, de laatste Singelparkpoort en informatiezuiltje. Hiermee is weer een belangrijke mijlpaal bereikt in de realisering van het Singelpark.

De bijna 7 kilometer lange Singelparkroute kent verschillende gebieden die op elkaar aansluiten. Bij elk gebied staan een of twee poorten. (begin en eind) In totaal zijn er 14 gebieden en 21 poorten. De Boisotwal is de laatste poort die geplaatst is. Reden voor een feestelijke onthulling.

Wethouder Martine Leewis is blij dat we weer een stap verder zijn met de realisering van het langste park van Nederland.

Namens Holland Rijnland, een samenwerking tussen 13 gemeenten in de Randstad, was ook Nanning Mol,  portefeuillehouder Bestuur en Middelen, Natuur, Landschap en Recreatie aanwezig bij de onthulling van de laatste poort en de informatiezuil.

Claudia Brown, woordvoerder namens het Singelpark was blij met ook nu weer zoveel belangstelling voor een volgende stap van het Singelpark.

Nog een hele truc om met zijn drieën tegelijk het bordje te onthullen 🙂

Gelukt en zo zijn we weer een stap verder bij de voltooiing van het Singelpark.

Op dit moment worden de wandelpaden langs de Singels aangelegd en de komende maanden worden ook de nieuwe bruggen over de Singels geplaatst. Zo komen we steeds een stukje verder in de richting van het langste park van Nederland.

Als je vanaf de Boisotwal richting de Sterrenwacht kijkt, dat snap je wat een plaatje het Singelpark gaat worden.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Sjoerd 25 maart 2019 - 6:38

Het wordt weer eens tijd om naar Leiden te gaan…

Reply
די מריו 25 maart 2019 - 10:44

Laat dat warmere weer maar komen, dan kunnen we mooi naar Leiden komen.

Love As always
Di mario

Reply
rietepietz 25 maart 2019 - 20:36

In de toekomst wil ik dat park ooit een keer helemaal aflopen, maar dat kan wel even wachten tot alle groen lekker groeit.

Reply
Nicky 1 april 2019 - 22:42

‘t Wordt vast heel erg mooi!

Reply

Plaats een reactie