Home Overig Voorjaarsnummer Leven Magazine brengt de lente in huis

Voorjaarsnummer Leven Magazine brengt de lente in huis

door Emile van Aelst

Aan de presentaties van Leven Magazine merk je altijd hoe snel seizoenen komen en gaan. Gisteren was alweer de presentatie van het voorjaarsnummer en dat houdt in dat we de winter achter ons laten en op gaan richting het voorjaar.

De presentaties van Leven Magazine zijn  altijd op de meest mooie locaties, dit keer waren we te gast bij het Breakers Beach House van Grand Hotel Huis Ter Duin.

Het is een beetje jammer dat het weer dacht dat het om het herfstnummer ging.

Van een lekker strandleven kon je niet echt spreken.

Binnen was het gelukkig warm, gezellig en werden we verwelkomd met een glaasje bubbels.

DJ Miss Nicky zou je ondertussen bijna de huis DJ van Leven Magazine kunnen noemen. Leuk is dat ik haar heb zien groeien in haar vak. Ik zag Nicky destijds op swingavonden, door haar vader georganiseerd, zo nu en dan wat draaien. Tegenwoordig treedt ze in binnen- en buitenland op en stond vorig jaar zelfs met alle gemak in een van de betere clubs op Ibiza te draaien.

Uitgever Sander Pardon nam nog even snel zijn speech door.

Ondertussen begon het vol te lopen met gasten waaronder een hoop oude bekenden zoals oud voetbalinternational Wim Rijsbergen en pensionado/zakenman Theo Zandvliet. Wim was als Feyenoorder nog vol lof over de winst van Ajax op Real Madrid.

Een hoop tattoo’s bij de mensen aan deze tafel, na de presentatie van het het blad bleek waarom fotograaf Wouter Keuris met deze  groep naar Noordwijk was gekomen.

Twee bekende makelaars uit de Bollenstreek bij, Frits Wilbrink en Harry Mens. Vraag mij alleen af, ging het over de makelaardij of over het tv programma Business Class.

Sinds 1 januari zijn de gemeentes Noordwijkerhout en Noordwijk gefuseerd, de kersverse interim burgemeester Jon Hermans was ook aanwezig bij de presentatie.

Niet alleen bloemen voor de burgemeester, maar ook voor Stephan Stokkermans, managing director van Grand Hotel Huis Ter Duin, die vorige week in Monte Carlo is uitgeroepen tot Hotelier van het Jaar van de wereldwijde groep Preferred Hotels & Resorts met ruim 700 leden.

Samen met  Stephan Stokkermans ging ze de cover van het Lentenummer onthullen.

Na de presentatie nam Nicky het geluid weer over en wist precies hoe je draait zodat iedereen je muziek hoort, maar niemand er last van heeft tijdens het borrelen.

Nu ik het toch over muziek heb, ook Gebr. de Nobel programmeur Leontine de Reede was naar Noordwijk gekomen en vertelde dat er dit jaar hele grote namen op het podium van Gebr. de Nobel komen te staan.

Tijdje geleden dat ik haar voor het laatst gezien heb, maar ook voormalige Babe zangeres Gemma van Eck was aanwezig, vrolijk en vriendelijk als altijd.

Ze had nog een nieuwtje voor Teuntje van Delft, hoofdredacteur van de Leidenaar, en mij. Op 24 maart wordt haar nieuwste CD gepresenteerd in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar.

Er was nog meer pers aanwezig,  zoals Telegraaf journalist Roy Klopper die hoofdredactrice Gerda Schukking feliciteerde met weer een mooie editie van Leven Magazine.

Vaste prik is natuurlijk, direct kijken hoe je zelf of je bedrijf in het blad staat, of zoals Gerlinde Vliegenthart kijken hoe de artikelen zijn geworden die je hebt geschreven.

Kijk, ik sta er goed in he.

Spannende tijden voor CDA Provinciale Staten van Zuid Holland kandidaat Moniek van Sandick. Ze staat 4e op de lijst voor het CDA dus een verkiesbare plaats.

Er staan meerdere pagina’s met interviews en foto’s van tattoo liefhebbers in het blad.

Leuk dat fotograaf Wouter Keuris een aantal van de modellen had meegenomen naar de presentatie.

Op deze foto’s weinig tattoo’s te zien, maar in het blad knallen ze eruit en zijn geweldig in beeld gebracht door Wouter.

Tom en Clarita Holswilder, Koetshuis en Grandcafé de Burcht, lieten met een gerust hart hun zaak over aan het personeel en kwamen ook even langs bij de presentatie.

Natuurlijk werd ook deze keer weer alles op film vastgelegd door Tess van Kooperen en Reanne van Kleef.

Of beter gezegd Kleefenkoop, ach ze zijn momenteel gewoon het beste in beeld in Leiden.

Het leukste van de presentaties van Leven Magazine is dat organisaties, particulieren en ondernemers in een keer gelijk de halve regio weer ontmoeten. In de fotoslideshow hieronder nog een aantal foto’s van gasten tijdens deze herfstachtige presentatie van het Lentenummer.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 8 maart 2019 - 6:29

Sakkerdjie, is het alweer zover, nog even en ik kan met pensioen. Even wachten op het zomernummer

Reply
די מריו 8 maart 2019 - 7:01

Ik vraag me af wanneer het beste in beeld eens in leven komt.

Love As Always
Di mario

Reply
realjager 8 maart 2019 - 8:32

Met dit weer is een paar zonnestralen altijd welkom!

Reply
rietepietz 8 maart 2019 - 17:14

In ieder geval is de locatie niet te versmaden.

Reply
Hans 8 maart 2019 - 21:53

Het Leven Magazine komt weer tot bloei. Hans

Reply

Plaats een reactie