Home Leiden Computer bij de dokter, presentatie Leven Magazine, lunch afspraak, Leidse Jazz Award, zie bijna door de bomen het bos niet meer

Computer bij de dokter, presentatie Leven Magazine, lunch afspraak, Leidse Jazz Award, zie bijna door de bomen het bos niet meer

door Emile van Aelst

Al een paar weken werkt mijn  computer niet zo lekker meer en valt regelmatig uit, voordat hij er helemaal mee kapt gisteren maar even naar de dokter gebracht. Die wilde hem eigenlijk een nachtje houden maar dat gaat natuurlijk niet. Daarom gistermiddag weer opgehaald, ’s avonds snel 2 blogs gemaakt, klaar gezet en vanmorgen de computer weer weg gebracht, daarna lekker geluncht met mijn zuster en mijn zwager. Happy in de stromende regen uitgelaten en de computer weer opgehaald. Vanmiddag naar de presentatie van Leven Magazine geweest en vanavond naar de 2e voorronde van de Leidse Jazz Award. (Jazz Award door een opkomend griepje maar even laten schieten) Vandaar vandaag zomaar wat foto’s van een prachtige boom langs de Haarlemmertrekvaart.

De Haarlemmertrekvaart ligt er nog rustig bij, de meeste boten liggen nog in de opslag.

Van veraf valt de boom al op als je aan komt rijden.

Ik weet dat we tegenover ons oude huis ook zo’n boom hadden. Het hele jaar is er niet veel aan, maar ongeveer een week lang was het in het voorjaar de mooiste boom van de straat.

Deze is wel erg groot en beslaat zo’n beetje de hele achterkant van het huis.

Het was vandaag een regenachtige dag, maar gezien het bloeien van deze boom en de presentatie van het Lentenummer van Leven Magazine is het duidelijk dat het voorjaar er echt aan komt.

Nu alleen hopen dat de computerdokter mijn computer vandaag ook weer beter heeft kunnen maken 🙂

Gerelateerde artikelen

6 reacties

די מריו 7 maart 2019 - 7:07

Prachtig.. het ziet er geweldig uit. Beterschap met je computer.

Love as Always
Di mario

Reply
Sjoerd 7 maart 2019 - 12:10

Dat wordt zorgelijk als je computer naar de dokter moet….

Reply
Hans 7 maart 2019 - 13:40

Hier ookal een tijdje pc problemen, was verouderd.
Nu maar een nieuwe gekocht.
Hoop dat die van jou het red.
De foto’s zijn mooi, zo heerlijk rustig. Hans

Reply
Yova 7 maart 2019 - 13:55

Wat vervelend dat pc weg moesten gebracht worden. Je kunt het niet zonder hé. Maar je hebt prachtig foto’s kunnen maken uit je omgeving. Sterkte met je pc.

Reply
rietepietz 7 maart 2019 - 18:50

O wauw…. ik zag er hier in de buurt ook een, echt al helemaal in de bloesem, prachtig! Vervelend als je computer kuren heeft, maar gelukkig kun je naar de dokter .

Reply
Nicky 12 maart 2019 - 11:35

Prachtig, die boom! Daar wordt je helemaal zenn van. Dus daar moet je maar af en toe naar kijken als het te druk wordt.

Reply

Plaats een reactie