Home Leiden ZZ LEIDEN Basketball heeft een spelersbus die indruk maakt op spelers, publiek en tegenstanders

ZZ LEIDEN Basketball heeft een spelersbus die indruk maakt op spelers, publiek en tegenstanders

door Emile van Aelst

Zaterdagmiddag werd de spelersbus van ZZ LEIDEN Basketball gepresenteerd aan spelers, sponsors en publiek. De bus is een duidelijke afspiegeling van hoe het team dit jaar presteert, groots en indrukwekkend.

De actiefoto van sterspeler Mohamed Kherazzi laat duidelijk zien wat een spirit er in het team zit.

Bij zo’n presentatie horen natuurlijk bubbels. Het meenemen was voor voormalig Zorg en Zekerheid PR man Hans van der Leek niet zo’n punt, het openmaken is een ander verhaal. Ach hij is waarschijnlijk gewoon beter in verzekeren 🙂

Voordat de spelers zich gingen voorbereiden op de wedstrijd tegen Aris Leeuwarden kwamen ze ook een kijkje bij de bus nemen.

Sommige mensen vragen zich wel eens af, wat is nu ongeveer de taak van Rob van Hoven,bestuurslid technische zaken. Duidelijke zaak lijkt mij, er moet toch iemand zijn die zorgt voor de schaar om de opening mee te verrichten.

Over taken gesproken, ZZ LEIDEN voorzitter Marcel Verburg houdt een toespraak, waarin hij ook Zorg en Zekerheid, Superkeukens, HWS Verhuur, Red Niños, America Digitaal Druk, Theo’s Busreizen en Taxi Jonker bedankt dat zij deze spelersbus hebben mogelijk gemaakt. Bestuurslid Niek van Bemmel, PR en Communicatie zorgt dan dat de schaar met logo duidelijk in beeld is 🙂

Hierna mochten de sponsors het lint doorknippen.

De bus is van alle luxe voorzien met uiteraard ook wifi en biedt plaats aan 40 personen en daarnaast is chauffeur Theo altijd goedlachs.

Iedereen wilde graag even bij de bus samen met Mohamed Kherazzi op de foto, zoals bijvoorbeeld clubdiëtiste Steffanie Caspers.

Kleine tip, op momenten dat ZZ Leiden de bus niet gebruikt is hij eventueel te huur. Leuk toch om met je bedrijfsuitje in deze bus aan te komen.

Na de presentatie verzorgde All Class Catering in de Home Town Lounge een perfect 3 gangen diner voor de sponsors van de bus.

Tijdens het diner kwam coach Rolf Franke iets vertellen over de wedstrijd van vanavond tegen Aris Leeuwarden. De ploeg staat dan wel laag in de competitie, maar ze hebben een paar hele snelle jongens die goed kunnen scoren. Juist daarom blijven dit soort ploegen altijd gevaarlijk.

Coach Rolf Franke had helemaal gelijk. In de eerste paar minuten stootte Aris door en kwam al snel op een 2-8 voorsprong.

Na een time out herpakte ZZ Leiden zich snel en ging met een ruime voorsprong van 51-32 de rust in.

De wedstrijd werd met een ruime zege van 91-64 gewonnen, waarmee ZZ Leiden op een nog stevigere eerste plaats in de competitie blijft staan.

Eigenlijk ga ik veel te weinig kijken bij ZZ Leiden, elke keer als ik er ben vind ik het weer een feestje en zit intens te genieten.

Dat komt natuurlijk ook door het hele sfeertje met licht en geluid dat er omheen gebouwd wordt en waar onder andere ook Ruud Haamke van Super Sound een heel groot aandeel in heeft.

Terwijl de spelers een rondje liepen om het publiek te bedanken, sprong ook mascotte T een gat in de lucht vanwege de ruime overwinning.

Coach Rolf Franke was uiteraard tevreden met het resultaat, maar zag toch nog wat verbeterpuntjes.

Voor voorzitter Marcel Verburg kon de dag niet meer kapot en glunderde van oor tot oor.

Wat ik zo mooi vind aan ZZ Leiden is dat de spelers na afloop niet gelijk naar de kleedkamers hollen, maar na elke wedstrijd de tijd nemen om met sponsors en fans op de foto te gaan.

Het is een kwestie van even op je beurt wachten en dan snel op de foto, want er staan er nog meer te wachten.

Na afloop en het douchen komen de spelers ook altijd nog even in de businesslounge. Dit zijn toch die kleine dingen waarmee je publiek en sponsors op een mooie manier aan je bindt.

Het was weer een mooi avondje basketball en ik blijf het beloven, ik ga vaker langskomen.

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 11 februari 2019 - 7:40

Het lijkt wel een reclame blogje…

Reply
די מריו 11 februari 2019 - 8:02

indrukwekkende bus, Daar sta je als tegenstander meteen op achter.

Love As always
Di Mario

Reply
Nicky 11 februari 2019 - 15:40

Mooi busje. Maar jammer van die ster (hahaha!)

Reply
rietepietz 11 februari 2019 - 21:16

Busje komt zo, en het mocht wat kosten zo te zien.

Reply
Arie 11 februari 2019 - 22:06

Dank je wel weer voor het mooie verslag Emile, en voor alles wat je voor onze stad doet. En, uiteraard altijd van harte welkom bij ZZ Leiden!

Reply
Hans 11 februari 2019 - 22:14

Dat is zeker een spelersbus die indruk maakt, gaat goed met de club. Hans

Reply

Plaats een reactie