Home Natuur Een madeliefje in januari en ik stond ook al op het ijs

Een madeliefje in januari en ik stond ook al op het ijs

door Emile van Aelst

Het kan aan mij liggen, maar madeliefjes bloeien toch in het voorjaar en als ik de temperaturen vandaag voelde had het niets met voorjaar te maken. Gigantisch druk dagje maar toch nog even tijd gehad om op het ijs te staan. Natuurlijk eerst geprobeerd met één voetje.

Toen heel voorzichtig met twee voeten.

Ja hoor dat werd net te zwaar.

Ik denk dat het nog wel even gaat duren voor we over het ijs kunnen fietsen 🙁

Het is duidelijk nog te vroeg voor het E woord, maar ik heb ze er al over horen praten en Erben Wennemars is ook al uit de kast gehaald om over het E woord te komen praten op tv.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Sjoerd 21 januari 2019 - 10:17

Op het ijs heb ik ook al gestaan in het weekend, en natte voeten had k daarna ook… Maar de E halen we niet als het morgen gaat sneeuwen.

Reply
די מריו 21 januari 2019 - 14:13

Nou, ik heb dit liever dan regen, dat hoor ik al de hele week. Dertig graden en regen kan ook heerlijk zijn. en dan eet ik wel een ijsje. en dan en dan en dan… Weet je wat, https://www.youtube.com/watch?v=IBiwi1ZSf2o
Regel jij die dertig graden nu maar.

Love as Always
Di mario

Reply
rietepietz 21 januari 2019 - 20:51

De E van “even wachten” denk ik , en dan Pizza want meer gaat het niet worden. Maar jij was dapper zeg, oppassen hoor!

Reply
Nicky 29 januari 2019 - 11:06

Wat een goede ijsmeester ben je!
Van mij mag de zomer komen, hoor. Ben er wel klaar mee.

Reply

Plaats een reactie