Home Privé Opruimen na oud en nieuw, is eigenlijk ook heel leuk

Opruimen na oud en nieuw, is eigenlijk ook heel leuk

door Emile van Aelst

Ik ben een echt kerstversieringsmens, direct na Sinterklaas tover ik mijn huis om in kerststemming. Ik vind dat heerlijk en geniet er van en het staat me totaal niet in de weg. Het rare is alleen, zodra het 1 januari is geweest, moet het weg en het liefst zo snel mogelijk.

Gistermorgen keek ik in mijn agenda en zag al snel als ik nu niet opruim, dan zou het zomaar eens halverwege volgende week kunnen worden.

Dan wordt het een kwestie van 3 keer zuchten, een kop koffie pakken en voor dat je de koffie opdrinkt naar beneden en de dozen uit de kelder halen.

Ongeveer twee en een half uur later kijk je tevreden rond in een vrijwel lege kamer. De kerstkaarten blijven nog wel tot half januari hangen.

Op zich helemaal belachelijk 48 weken per jaar per heb je geen kerstversiering, maar na die 4 weken denk je opeens, goh wat een ruimte heb ik 🙂

Heerlijk de eerste dagen is het een luxe om niet om de kerstboom heen te hoeven lopen en tegen dat je het niet meer door hebt, dan gaan de kerstkaarten eraf en is het weer opeens een stuk ruimer.

Even lekker genieten van de rust en ruimte in de kamer.

Nog een week of 48 en alles kan weer uit de kelder naar boven 🙁

Gerelateerde artikelen

6 reacties

ness 3 januari 2019 - 23:22

Netjes gedaan, weg is weg 😉

Reply
Ruud Koet 4 januari 2019 - 4:24

Opgeruimd staat netjes 😉 Wij ook gisteren alles opgeruimd , 😉 Het is net of je huis weer vele malen groter is nu , hahahaha….. Jammer , want het was toch wel gezellig die boom met zijn lichtjes en schitternde ballen 😉

Reply
Sjoerd 4 januari 2019 - 6:31

Ik moet nog alles opruimen, maar was even een paar dagen uitgeteld door een griepje…

Reply
די מריו 4 januari 2019 - 7:07

Wij hebben niets in huis, Heerlijk. 😉

Love As always
Di mario

Reply
rietepietz 4 januari 2019 - 17:32

Het was hier op 2 januari in 2 uurtjes gepiept, ik moet er dan alleen het vlizo trapje op naar de zolder;-) Is best wel even kaal zonder de lichtjes van het kerstdorp, de boom stond niet in weg.

Reply
Nicky 5 januari 2019 - 22:52

In huis vind ik het wel weer lekker als alles weg is. Maar buiten mogen de lichtjes van mij blijven hangen. Januari is zo sáái.

Reply

Plaats een reactie