Home Muziek Tip voor iedereen die van The Police houdt, zaterdag 1 december de beste Police tributeband ooit in Voorschoten

Tip voor iedereen die van The Police houdt, zaterdag 1 december de beste Police tributeband ooit in Voorschoten

door Emile van Aelst

Wie van The Police houdt en in de buurt van Leiden/Voorschoten woont moet zeker zaterdagavond naar het Cultureel Centrum in Voorschoten. Veel mensen uit Leiden kennen Ed Citroen, een van de eerste winnaars van het Leids Festival van het Levenslied. Ed is altijd al een groot van The Police geweest en trad zelfs een keer op met Sting. Hij heeft nu zijn eigen Police tributeband opgericht.

Ed is ondertussen alweer een jaar of twee verhuisd uit Voorschoten en komt nu opeens terug met een ijzersterke Police tributeband. In de pers al de beste tributeband ooit genoemd. Eerlijk gezegd verbaast mij dat niets, want wie Ed hoort, die hoort Sting. ( trouwens leuk om weer eens wat archieffoto’s van Ed te zien)

Lees even het persbericht en je bent ervan overtuigd dat je zaterdag naar het Cultureel Centrum in Voorschoten moet.

Zaterdag 1 december, 20:00 uur in het Cultureel Centrum van Voorschoten.

Tickets: www.rockinCC.nl

Tributeband The Policed brengt de muziek, dynamiek en energie van de legendarische band The Police terug op het podium.

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen Outlandos d’Amour, Regatta de Blanc en die eerste verrassend klinkende singles;  Roxanne, Message in a Bottle, Can’t Stand Losing You, So Lonely en zo voort…

Het is inmiddels tien jaar geleden dat de echte The Police hun reunion tour afsloot. Tributeband ‘The Policed’ brengt met drie getalenteerde muzikanten, Eddie Lemon (zang/bas) Barth de Klerk (gitaar/zang) en Kees de Jong (drums/percussie die energie, muzikaliteit en dynamiek terug op het podium.

Opmerkend detail: zanger/bassist Eddie Lemon speelde ooit in Paradiso samen met Sting ‘Messsage in a Bottle’, ‘You can do my job now’, was het commentaar van Sting.

Met deze sterke stemgelijkenis, een indrukwekkende podium opstelling en die typisch kenmerkende instrumenten en sound van The Police brengt deze fantastische act alle hits van deze legendarische band vol enthousiasme weer tot leven. Voor iedereen die begin jaren tachtig tiener was… en hun kinderen.

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

rietepietz 27 november 2018 - 16:50

Lijkt me een aanrader !

Reply
Hans 27 november 2018 - 20:32

The Police was zeker een goede band. Hans

Reply
די מריו 27 november 2018 - 21:00

Ik kijk uit naar jouw reportage.

Love As Always
Di Mario

Reply
Sjoerd 28 november 2018 - 18:28

Ik heb Ed een keer in Middelburg gezien… Als het goed is heb ik daar nog een foto van gemaakt… Eens even naar op zoek gaan…

Reply
Nicky 29 november 2018 - 10:18

Haha! Grappig dat Sting dat tegen hem zei! Tja, dat komt ervan, he?

Reply

Plaats een reactie