Home Overig Dagje rust, zomaar wat foto’s en zinloze vernieling

Dagje rust, zomaar wat foto’s en zinloze vernieling

door Emile van Aelst

Even geen tijd vanavond om een blog te schrijven, maar wel een mooi moment om wat foto’s van zinloze vernieling te plaatsen. Ik snap niet wat hier de lol van is om midden tussen de bomen een winkelwagentje in de fik te steken.

Dit is ook niet echt de bedoeling, maar ze hebben wel hun afval keurig bij de afvalbak gezet 🙂

Ze zeggen alles van vroeger komt terug.

Vroeger stond in Groenoord de vuilverbranding. Jarenlang hebben we met het buurtcomité gestreden de vuilverbranding weg te krijgen. Maar ja alles komt terug zeggen ze, het zal toch niet 🙁

Eigenlijk had ik deze foto vast moeten houden tot 1 april en dan schrijven Leiden gaat hondenuitlaatstroken duidelijker aangeven.

Alleen hoe leg je het je hond uit 🙂

Ahhh lief he, daarnet zaten ze hier nog smoorverliefd een Wicky te drinken.

Ik zou het kort houden vandaag vandaar dat het doek dicht gaat.

Prettig weekend tot morgen.

 

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Sjoerd 10 november 2018 - 7:03

Haha,ik wil helemaal niet weten wat daar in de nachtelijke uurtjes allemaal plaatsvindt.

Reply
די מריו 10 november 2018 - 7:18

Ik snap echt niet at mensen zomaar bewust dingen vernielen of laten staan. Van de week nog iemand aangesproken die gemeentegoed aan het vernielen was. Daarna even zijn mobiel gevraagd en papa gebeld. Papa uitgelegd wat zoonlief aan het doen was. Ik kan je vertellen. Papa wist niet wat zoonlief aan het doen was, Hij was wel heel erg geïnteresseerd wat zoonlief aan het doen was. Was ook heel blij dat ik hem dat even vertelde en ik mocht zoonlief vertellen. Dat papa (hij was nog op zijn werk) nu naar huis ging en hij verwachtte zoonlief daar ook. Denk dat het een gezellige avond is geworden thuis 😉

Love As always
Di Mario

Reply
Linda 10 november 2018 - 9:10

Die winkelwagen werd als vuurkorf gebruikt, veiliger dan op de grond. In dat stuk gordijn kan je allemaal kunstjes doen, misschien aan het oefenen geweest voor a.s kerst circusshow ? De overige rommel ligt hier ook. Tegenwoordig heb ik lege broodzakken mee (jawel, waar je het brood in koopt) Dagelijks vul ik een zak tijdens mijn middagwandeling en zo houden wehet weer een beetje schoon.

Reply
rietepietz 10 november 2018 - 20:33

De boom in met die vandalen, ze mogen de lap daarbij gebruiken

Reply
Yova 12 november 2018 - 8:08

Natuur moet rust laten. Waarom moet zo gebeuren. Vernieling in de natuur spreekt schande van. Winkelwagen worden vaak meegenomen. Dan in de natuur of ergens anders achter gelaten. Gebruiken dan vuurkorf. Zijn nou helemaal gek aan worden. Vandalen moeten opgepakt worden.

Reply
Nicky 13 november 2018 - 14:16

Gek, he? Mijn moeder leerde mij dat je je afval mee naar huis moest nemen om het daar weg te gooien. Ik leerde dat weer aan mijn dochter. Heel normaal, voor ons. Er zijn schijnbaar hele volksstammen die er anders over denken.

Reply
Geuzenpartij! 13 november 2018 - 21:50

Maar toch is al deze zinloze vernieling c.q. rommel wel mooi in beeld gebracht!

Reply

Plaats een reactie