Home Leiden Wordt het Sleutelstad of Unity en vechten ze elkaar de tent nu uit, welnee joh ze liggen zelfs gewoon bij elkaar in bed

Wordt het Sleutelstad of Unity en vechten ze elkaar de tent nu uit, welnee joh ze liggen zelfs gewoon bij elkaar in bed

door Emile van Aelst

Al ruim een jaar zitten zowel Sleutelstad als Unity te wachten op het besluit van het Commissariaat van de media, wie er de regionale zender voor Leiden, Zoeterwoude, Voorschoten en Oegstgeest gaat worden. Het verhaal is ondertussen wel bekend, Leiden heeft unaniem voor Sleutelstad gekozen, in Zoeterwoude en Voorschoten won Unity met nipte meerderheid en in Oegstgeest wilde de raad geen beslissing nemen. Het commissariaat gaat na een hoorzitting eind oktober een definitief besluit nemen. Sommige mensen denken dat de verstandhoudingen tussen Sleutelstad en Unity wel superslecht zullen zijn, ach dat valt wel mee. Beide zenders pakken het professioneel en sportief op en wachten op de beslissing en tot die tijd zie je regelmatig nog rode Sleutelstad en groene Unity jasjes naast elkaar in de stad.

Het zou uiteraard wel voor beide partijen lekker zijn als er snel duidelijkheid is. Een paar weken geleden werd ik benaderd door Christine Carrington, of ik te gast wilde zijn in haar nieuwe programma ‘Het nachtelijk gesprek’. Ik ken Christine al heel wat jaren en vond het direct een leuk idee.

Enige probleempje vond ik zelf, ik ben vrijwilliger bij Sleutelstad en bestuurslid van Lorelei, de aanvrager van de zendmachtiging voor Sleutelstad. Tja en om dan juist nu op te treden in een programma van Unity is dat niet vreemd. Gelukkig schoot mij een oud gezegde te binnen; ‘Sleutelstad en Unity op één kussen, daar slaapt Christine Carrington tussen’. Nou dan moet het toch wel vertrouwd zijn dacht ik. Dus vol goede moed ging ik op pad voor mijn date met Christine Carrington.

Wil je zien hoe het gesprek gelopen is en mij ook een beetje beter leren kennen, kijk dan even hieronder naar het programma.

 

 

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Monica bij 15 oktober 2018 - 22:13

Wat een ontzettend leuk intervieuw!! Gr. Monica

Reply
די מריו 15 oktober 2018 - 22:18

leuk programma hoor. Ik ben toch nog meer over je te weten gekomen.

Love As Always
Di Mario

Reply
Yova 16 oktober 2018 - 8:07

leuke programma is dit. Leuk gedaan met deze filmpje.

Reply
Sjoerd 16 oktober 2018 - 14:46

Een mooi programma heeft ze ervan gemaakt, veel wist ik uiteraard wel. En een schitterende afsluiting toch…

Reply
rietepietz 16 oktober 2018 - 15:04

Goh wat jammer toch dat jij zo om woorden verlegen zit;-) Helemaal leuk , wat me wel een beetje tegenvalt dat ik niet op je verlanglijstje sta voor een interview, als ex- look a like toch een forse link met het koningshuis;-) Maar ja, je hebt gelijk ik kan natuurlijk in die hoedanigheid niet met jou het bed in duiken;-)

Reply
logbankje 16 oktober 2018 - 21:25

Wel een klassiek romantisch bed.
Die uitnodiging laat je natuurlijk niet lopen.
Wel een knus gesprek Emile, weer wat van je te weten gekomen. Hans

Reply
Nicky 23 oktober 2018 - 13:11

Echt leuk! Dat filmpje ga ik thuis even bekijken. Ik zit weer een op mijn werk weblogjes te lezen dus tja…

Reply

Plaats een reactie