Home Cultuur Roggeveen en Olijerhoek gaven persconferentie in van Bohemens Kippenbar

Roggeveen en Olijerhoek gaven persconferentie in van Bohemens Kippenbar

door Emile van Aelst

Ik houd van droge (op het oog) simpele humor met onverwachte grappen. Geen grappen die er dik bovenop liggen of enorme dijenkletsers, nee vaak heel subtiele woordgrappen of absurde opmerkingen. Ik vind dat al jaren bij Roggeveen en Olijerhoek, daarom dan ook dat ik de persconferentie over hun nieuwe theatershow 15 november in Ins Blau niet wilde missen. De meeste theatermakers geven een persconferentie in het theater, een kroeg of restaurant, maar nooit eerder zag ik een persconferentie bij een poelier.

Na de trilogie Boer die zij in de zomers van 2015-2017 in het Openluchttheater De Leidse  Hout speelden, vonden ze het tijd voor iets anders. Voor wie het laatste deel van Boer ‘Boerin oorlog’ nog eens terug wil zien moet even op deze link klikken.

Ik was benieuwd naar de presentatie bij de poelier. Van achter de toonbank werd in enkele minuten tijd uitleg gegeven over het nieuwe programma.

Tegen het eind liep er een vrouw langs die naar binnen keek en die werd direct naar binnen geroepen.

Vragend keek ze rond.  We zijn hier bezig met de persconferentie over het nieuwe programma van Roggeveen en Olijerhoek, maar omdat u later binnenkomt, waar u ook niets aan kunt doen, beginnen we gewoon even opnieuw. Dat vinden deze mensen niet erg.

Zijn er nog mensen die vragen hebben, nee oke. Misschien hebben de kijkers thuis nog vragen, want alles wordt live uitgezonden.


Heerlijk de meligheid droop er van af. Komt Koe uit de eerste editie van Boer ook nog voor in de voorstelling. Nee wilde dieren in het circus en theater mag niet meer en demonstratief liet Roggeveen zijn T-shirt zien terwijl hij achter de toonbank van een poelier staat 🙂


Het was een originele presentatie en ik kijk nu al uit naar de voorstelling op 15 november in Theater Ins Blau. In het korte filmpje een paar flitsen uit de presentatie.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 13 oktober 2018 - 7:40

He.. daa liep ik gisteren langs.. dat is grappig om te zien.

Love As Always
Di Mario

Reply
rietepietz 13 oktober 2018 - 16:57

Het liep niet écht storm hé, maar ja, je verwacht zoiets natuurlijk niet bij de kippenboer;-)

Reply
logbankje 13 oktober 2018 - 21:37

De naam Kippenbar geeft al een glimlach.
humor ligt op straat als je het maar ziet. Hans

Reply
Nicky 19 oktober 2018 - 14:41

Haha! Dat verwacht je ook niet als je binnen stapt voor een paar kippenboutjes.

Reply

Plaats een reactie