Home 3 October/Leids Ontzet Rood Wit wedstrijd leverde weer hoop mooie foto’s van toeschouwers op

Rood Wit wedstrijd leverde weer hoop mooie foto’s van toeschouwers op

door Emile van Aelst

Dit jaar werd voor de 10e keer de Rood Wit wedstrijd gehouden om te kijken welke toeschouwers van de optocht het mooist rood-wit gekleed zijn. 10 Jaar geleden zag je een paar mensen rood wit gekleed langs de kant, maar tegenwoordig hebben steeds meer mensen wel iets rood wits aan. Hebben we je toevallig over het hoofd gezien of niet gered je op de foto te zetten sorry, maar het muziekkorps achter ons loopt gewoon door dus het was hollen en vliegen 🙂

Van de zomer besloten we zeker de 10e keer vol te maken en er ook nog 2 extra grote prijzen bij te doen, 2×4 kaarten voor de Efteling leek ons een mooie extra jubileumprijs. Eigenlijk is het zo leuk om te doen, dat we er gewoon volgend jaar misschien een 11e editie achteraan plakken 🙂

Even voor de duidelijkheid. De mensen die ik op de foto heb gezet hebben allemaal een flyer gekregen met uitleg. Voor het geval je hem kwijt bent hier nog even de flyer.

De foto’s die onder dit artikel in de fotoslideshow staan zijn alle mensen die ik op de foto heb gezet. De komende dagen gaat de jury bekijken wie er genomineerd worden voor de prijzen. Zij kiezen 30 genomineerden uit die in elk geval zaterdag een print van hun foto krijgen tijdens de prijsuitreiking. Woensdagavond staan op deze site en op de site van de 3 October Vereeniging de 30 genomineerden.

Alle foto’s vind je in onderstaande fotoslideshow.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 6 oktober 2018 - 21:56

Leuk.. ik heb er nog niet één specifiek op het oog.

love As Always
Di mario

Reply
Sjoerd 7 oktober 2018 - 16:15

Ik heb mijn keuze gemaakt… Twee dames.

Reply
rietepietz 7 oktober 2018 - 16:30

Nou dat gaat nog lastig kiezen worden, wat veel! Ik zag twe klein knulletjes is een wel héél gaaf rood/wit echt herenkostuumpje.

Reply
Nicky 9 oktober 2018 - 11:07

Zag ik nou Jochem Myjer?:

Reply

Plaats een reactie