Home 3 October/Leids Ontzet Pre Oktober Party bij Theehuis de Leidse Hout met de Rijnsons was weer top

Pre Oktober Party bij Theehuis de Leidse Hout met de Rijnsons was weer top

door Emile van Aelst

De Pre Oktober Party bij het Theehuis kan je ondertussen gerust een evenement gaan noemen. Het stond zondagmiddag stampend vol met feestende mensen bij het Theehuis.

Met dit soort dagen heb je elk jaar het probleem dat je bij zoveel evenementen bent, dat je vrijwel geen tijd meer hebt om je foto’s en filmpjes te verwerken en er dan ook nog iets over te schrijven. Ik hoop maandag en dinsdag nog een aantal blogs neer te zetten, maar de meeste foto’s zullen in slideshows terecht komen. Dus heb ik foto’s van je genomen dan kom je ze geheid tegen in het filmpje onderaan.

Behalve de Rijnsons waren er ook nog een aantal gastoptredens zoals van John Zoet.

Ook Firminio kon het niet laten even op te treden.

Als je er toch bent kan je niet achter blijven dus ook Mart Hoogkamer kwam nog even op het podium. Een paar uur later zag en hoorde ik hem weer in een heel andere rol bij een klassiek concert in de Stadsgehoorzaal 🙂

Het barpersoneel had geen tijd zich te vervelen alle bars hadden meer dan genoeg te doen.

Even zwaaien naar de overkant.

Ik heb er ongelogen meer dan een half uur over gedaan om vanaf het podium naar het terras te komen. Continu kwam ik bekenden tegen of wilden mensen op de foto.

Dat is natuurlijk hartstikke leuk en levert nog wel eens erg aparte foto’s op 🙂  Ik vind hem prachtig en hij wilde het zelf.

Het levert ook heel lieve foto’s op.

Ik blijf selfies maken moeilijk vinden, weet nooit hoe ik moet kijken.

Sterker ik wil zelf eigenlijk nooit op de foto, maar ja als Gerard en Astrid er op staan dat je met ze op de foto moet dan weiger je natuurlijk niet zo snel. Ik kan snel foto’s schieten, hard lopen en me klein maken, maar tegen 8e Dan Taekwondo kan ik echt niet op 🙂

Voel me toch lekkerder als ik zelf weer de camera in handen heb.

Bij deze foto zou ik een heel verhaal kunnen zetten, maar doe ik maar even niet 🙂

Leuk als je na tientallen jaren opeens je oom weer tegenkomt bij de Pre Oktober Party.

Voor ik het vergeet, de Rijnsons speelden ondertussen natuurlijk lekker verder.

Er mag gedanst worden, en dat werd dan ook volop gedaan.

Voor wie ook de laatste jaren de geweldige optredens van Leidse Thil en de Tranentrekkers gemist heeft, heb ik goed nieuws. Volgend jaar komt Thil met een nieuwe groep naar Leiden met 3 oktober.

Meneer Griffioen kan je voortaan even vertellen dat je jarig bent, ik kwam er pas achter toen ik thuis was. Denk dat ik maar eens overweg om te vragen of die honderden mensen die bij de Plantage naar de optocht komen kijken je alsnog even feliciteren 🙂

Het bleef nog lang druk en vooral gezellig bij Theehuis de Leidse Hout, waar trouwens elke zondagmiddag live muziek is. Alleen dan is het minder druk dan vandaag hoor:-)

In de fotoslideshow en het filmpje nog veel meer sfeerfoto’s en beelden.

Gerelateerde artikelen