Home Cultuur Victor Mids sloot spectaculair de Leidse Nacht van Ontdekkingen af

Victor Mids sloot spectaculair de Leidse Nacht van Ontdekkingen af

door Emile van Aelst

Ruim 3.500 mensen bezochten zaterdag de Nacht van Ontdekkingen in en rond de Universiteit, PJ Vethgebouw, De Hortus, Oldschool en het Pieterskerkplein. Een uitgebreid verslag volgt morgen, maar ik laat nu vast de slotact op het Pieterskerkplein zien.

Het plein was volgestroomd met publiek, want niemand wilde de show van Victor Mids missen. Presentatrice Gwen Peroti hoefde alleen maar de naam van Victor Mids te noemen en het publiek ging al uit zijn dak.

In een 3 kwartier durende show liet Victor een aantal truc zien en legde zo nu en dan ook uit hoe de illusie (ongeveer) werkte.

Sterre een willekeurig meisje uit het publiek mocht uit 5 enveloppen kiezen welke zij wilde hebben. In elke enveloppe zat een prijs bijvoorbeeld een bungalow op Ibiza, een wereldreis of een boek van Victor Mids. In het filmpje zie je waarmee Sterre naar huis ging.

Deze twee jongens wisselden van plaats, alleen bleef het gevoel wel op dezelfde plaats. Nou ja kijk maar gewoon dan zie je het wel.

Wat er met deze groep gebeurde en vooral de uitkomst, moet je echt zien. Het is allemaal illusie en je wordt naar iets toe gepraat. Dat kan allemaal wel zo zijn, maar het publiek snapte van de uitkomst van deze illusie echt helemaal niets meer, toen ze allemaal de uitkomst op hun mobieltje konden zien.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 17 september 2018 - 9:51

Ben blij dat hij jou niet heeft weggetoverd.

Love As Always
Di mairo

Reply
Sjoerd 17 september 2018 - 9:53

Haha, het arme kind,voor schut staan en dan met een boek naar huis gaan…

Reply
rietepietz 17 september 2018 - 21:16

Mensen zijn vaak té makkelijk te beïnvloeden blijkt maar weer, ik zag wel eens een afleveing op Tv van hem.

Reply
Hans 17 september 2018 - 21:18

Populair is hij wel en heel slim in zijn trucjes.
Een wereldreis is toch over de hele wereld!
Tja, dat zat er in, zijn boek. Hans

Reply
Nicky 25 september 2018 - 20:07

Frank kijkt er altijd heel graag naar (zijn vader kon goed goochelen) maar op een of andere manier heb ik er niks mee. Misschien ben ik volwassen geworden. Ik weet dat het maar een truckje is

Reply

Plaats een reactie