Home Leiden Leven Magazine, de presentaties blijven gezellig

Leven Magazine, de presentaties blijven gezellig

door Emile van Aelst

De presentaties van Leven Magazine zijn altijd apart en je komt een hoop leuke of interessante mensen tegen. Ik blijf het knap vinden om elke 3 maanden een mooie ruim 200 pagina’s tellende glossy uit te brengen. De 20.000 exemplaren kom je in de hele regio tegen, grof genomen van de kust tot Alphen en van Lisse tot Wassenaar. Waar je ook zit er ligt altijd wel een Leven om te lezen.

Ik schreef verspreiding tot Alphen, maar moet eigenlijk zeggen tot in hartje Alphen aan de Rijn. Voor het eerst in 13 jaar was de presentatie in Alphen aan de Rijn en weer had uitgever Sander Pardon het voor elkaar gekregen een prachtige locatie te vinden bij berden by Houweling.Ik hoef natuurlijk niet te zeggen dat de ontvangst altijd feestelijk en glamorous is, dat zie je direct al.

Soms vind ik mij ( met een beetje hulp, dank je John 🙂 ) best een topfotograaf. Op onderstaande foto staan 2 mensen waarvan glamour en glitter hun tweede natuur is en toch weet ik dat met een fotoklik helemaal weg te halen 🙂

Ik had natuurlijk ook gewoon een foto kunnen maken van actrice, zangeres en journaliste Gerlinde Vliegenthart met entertainer, zanger en eigenaar van Lollypop Entertainment Daan de Mooij, maar dan heb je zo’n geposeerde artiestenglamourfoto.

Ik was redelijk laat binnen dus al snel begon de daadwerkelijke presentatie. Hoofdredactrice Gerda Schukking bedankte voor ze het herfstnummer presenteerde eerst gastheer Gert de Jeu die eigenaar van berden By Houweling is.

De Alphense wethouder, verkeer, vervoer en water, financiën en Groene Hart-economie,  Kees van Velzen nam het eerste exemplaar van het herfstnummer in ontvangst.

De wethouder nam ook direct zijn kans waar om iedereen op te roepen om bij de Postcodeloterij op de Molenviergang in Aarlanderveen te stemmen. Hiermee maakt de molen kans op een prijs van € 95.000 subsidie voor behoud en renovatie van de molen.

Na de presentatie is het altijd weer lachen om te zien hoe iedereen snel het blad doorkijkt om naar zijn of haar bedrijf of interview te zoeken.

Gebr.de Nobel directeur Ruud Visser ging direct op zoek naar het artikel over zijn programmeur Leontine de Reede. Advocaat Jelle Splinter stond er dit keer zelf niet in, maar wel zijn vrouw Loes Beijk die als perfecte binnenhuisarchitecte hoge ogen gooit met haar bedrijf Jealouse Concepts.

Even snel aan het thuisfront  laten zien hoe we er in staan.

Aan een goede catering ontbrak het ook deze keer weer niet.

Wij zijn het schoonste familiebedrijf vertelde Jennifer van der Hooft aan Reanne van Kleef.

Kan je dat wat beter uitleggen. Ja hoor kijk hier maar naar het artikel over Rical Cleaning Products.

Soms krijg ik van die geinige visioenen. Lorenzo van Beek en Gaston Fonville zijn klaar met de SBS klusprogramma’s zoals onder andere ‘Jouw Huis, Mijn huis’.  Nu richten ze zich helemaal op hun 2 Boutique Hotels en de nieuwe regentenkamer. Paul Dekker heeft het naast zijn normale werk nog bijna elk weekend druk met zijn optredens als de Voice van Barry Badpak. Maar als ik Gaston en Paul zo bij elkaar zie, krijg ik visioenen over een nieuw komisch duo 🙂

Journaliste Marleen Hogendoorn met de heer en mevrouw Scharloo van uitgeverij Persus waren ook naar de presentatie in Alphen gekomen.

Het was weer een gezellige en druk bezochte presentatie. Kleef & Koop videoproducties zorgden weer voor een mooie aftermovie die nu al op de facebooksite van Leven Magazine te zien is.

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 14 september 2018 - 7:12

Om de drie maanden, dat is eigenlijk best wel vaak.

Love As always
di Mario

Reply
Sjoerd 14 september 2018 - 11:34

Alweer een mooi blad, nummer 52 zag ik inde gauwigheid.

Reply
rietepietz 14 september 2018 - 19:47

Zijn er alweer drie maanden om? Het blad lijkt goed winstgevend te zijn als iedere uitgave met een feestje verwelkomt wordt.

Reply
Nicky 21 september 2018 - 15:20

Altijd leuk om in een blaadje te staan, toch?

Reply

Plaats een reactie