Home Leiden Er staat nog een aantal artikelen in de wachtrij, maar ik worstel mij er wel doorheen

Er staat nog een aantal artikelen in de wachtrij, maar ik worstel mij er wel doorheen

door Emile van Aelst

Op TV was een item dat het evenementenseizoen begonnen was. Ik keek wat er nog aan foto’s en aantekeningen lag van de afgelopen week en wat er allemaal in mijn agenda staat voor deze week. Hoezo evenementenseizoen begonnen, volgens mij begint het evenementenseizoen in Leiden op 1 januari om 00:00 uur en eindigt op 31 december om 23:59 uur. Het was dit weekend een gekkenhuis en er komen nog heel wat verslagen, onder andere over de living statues op de Haarlemmerstraat, maar ja dat loopt niet weg.

Leidenarenborrel bij Minerva, RRRollend Leiden, opening 2 thuisgaleries en nog wat artikelen, het gaat allemaal komen deze week. Kwestie van hoofd koel houden en een gezond hapje en drankje op zijn tijd.

Gewoon rustig aan dan worstel ik mij er wel doorheen 🙂

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 4 juni 2018 - 20:18

Doe maar rustig aan, ik loop niet weg.

Love As Always
Di Mario

Reply
Hans 4 juni 2018 - 22:21

Emile worstelt en komt boven.
Het evenementenseizoen in Leiden is het hele jaar geopend. Hans

Reply
Sjoerd 5 juni 2018 - 7:10

Wat ze allemaal niet doen om jou aan de gang te houden…

Reply
rietepietz 5 juni 2018 - 15:30

Bij die worstelfoto moet krijg ik de neiging om metéén naar “solow” te snellen, daar verkopen ze van opblaas worstelpakken waar ik altijd zo moelijk langs kan komen;-)

Reply
Nicky 10 juni 2018 - 19:30

Doe rustig aan. Wij wachten wel.

Reply

Plaats een reactie