Home Happy blaft mee Eindelijk weer eens tijd om het baasje uit te laten

Eindelijk weer eens tijd om het baasje uit te laten

door Emile van Aelst

Het is ook elke keer hetzelfde he, als het baasje het druk gehad heeft mag ik weer een stukje blaffen. Laat ik het trouwens gelijk maar even recht zetten, het woord baasje gaat eruit. Een mens heeft een baas, een hond heeft een maatje of begeleider. Zo bij deze is dat dus duidelijk.

Ik moet een beetje op die Glibber letten, dus dacht ik geef hem even de rust van het park rond kasteel Oud Poelgeest.

Die Glibber geniet dan zo van de natuur, de zonnestralen en de spiegelingen in het water. Pffffff eigenlijk word ik hondsmoe van het genieten door die Glibber.

Zelf ging ik even bij het water kijken, maar zie er niets bijzonders aan.

Ohhh foutje, ik had die Glibber nooit moeten meenemen naar Oud Poelgeest, want het kasteel spiegelde prachtig in het water en dan wil hij alleen nog maar foto’s nemen.

Ik ben natuurlijk de meest lieve hond die er bestaat, maar ik word zo moe van dat sentimentele geblaf over hoe mooi dat kasteel in het water spiegelt. Gelukkig kwam ik een vriendinnetje tegen en zei kom op Meis, het water in dan spiegelt het kasteel niet meer 馃檪

Ik weet niet wat jullie er van vinden, maar wij blaften ons helemaal gek. De hele spiegeling was weg en die Glibber stond natuurlijk zwaar te balen dus liep ik nog maar eens heen en weer 馃檪

Nadat we alle spiegelingen hadden laten verdwijnen speelden we nog wat verder, wel vlak naast het water natuurlijk om in te grijpen als Glibber weer spiegelfoto’s wilde maken.

Normaal ga ik als ik uit wil rusten op een houtje bijten, vandaag werd het op een veertje kluiven, ach alles went.

Woeffff ik heb nog een nieuwtje , ik ben verkering aan het zoeken met een rooie kater. Ik zag hem voor het eerst tussen de planten.

Ik was direct verliefd en toen ik hem een dag later in het gras zag liggen wist ik het zeker, ik ga er voor.

Alleen hij heeft geen oog voor mij en negeert me gewoon, dus ik draai mij om en doe net of ik hem niet leuk vindt.

Mocht het toch nog iets worden dan horen jullie het als eersten. Tot blafs, be happy en lees Happy en een dag niet gekwispeld is een dag niet happy.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

3 reacties

讚讬 诪专讬讜 31 mei 2018 - 3:36

Ik dacht altijd dat jij de baas was over Glibber en niet andersom. Of moest jij dat allemaal zeggen van LG. Laat je niet commanderen hoor. Gewoon spiegelingen verbreken, dan kun je laten zien we er de baas is.

Love As Always
Di Mario

Reply
rietepietz 31 mei 2018 - 19:45

Ha gelukkig daar ben je weer Happy, alleen…. ga jij nou 贸贸k al politiek correct lopen doen over “begeleiders i.p.v. baasjes”? En volgens mij is die Glibber gewoon hartstikke goed voor je en geeft je niet eens op je falie als je zijn mooie spiegelingen verstoord. Maar oke, als jullie het er samen over eens zijn is het goed. kwispel kwispel!

Reply
Nicky 31 mei 2018 - 22:14

Slim gedaan, Happy! Ben blij dat je weer helemaal happy bent. Succes met je versierpoging. Gewoon volhouden; de aanhouder wint.

Reply

Plaats een reactie