Home Leiden Amerikaanse bluegrass band Pert Near Sandstone geeft laatste concert van Europese Tour tijdens de Leiden Marathon

Amerikaanse bluegrass band Pert Near Sandstone geeft laatste concert van Europese Tour tijdens de Leiden Marathon

door Emile van Aelst

Langs de route van de Leiden Marathon staan op veel plekken DJ’s , bandjes en dweilorkesten. (hier alle muzieklocaties)  Soms heb je als organisatie mazzel en kan je op het laatste moment een grote Amerikaanse naam aan de muziek langs het parcours toevoegen. De Amerikaanse bluegrass band Pert Near Sandstone is in Amerika en op bluegrass festivals in Europa een begrip. Afgelopen maand tourden ze door Europa, waaronder afgelopen week nog in Paradiso.

Een van de medewerkers van de Leiden Marathon is sinds een optreden enkele jaren geleden goed bevriend met een van de bandleden. Hij hoorde dat een optreden zondag in Duitsland niet doorging en toen was één plus één al snel twee en treedt Pert Near Sandstone zondag 2 keer op langs het parcours voor de deur bij Brasserie Park in Leiderdorp. Ze spelen tijdens de doorkomst van de lopers op de 21- en 10 kilometer.

Het zit er dik in dat het een muzikaal feestje gaat worden bij Brasserie Park en voor de fans van Pert Near Sandstone een mooie kans ze nog een keer te zien voor hun vertrek naar Amerika, waar ze 14 juni weer als topact in Wisconsin staan op het befaamde Blue Ox Music Festival .

In het filmpje hieronder hun optreden bij het Blue Ox Music Festival waar zij elk jaar een van de hoogtepunten zijn.

Bij de Leiden Marathon geldt ‘It’s all about You’ zelfs op muziekgebied 🙂

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Sjoerd 26 mei 2018 - 7:03

Dat noem je even mazzel hebben… super.

Reply
די מריו 26 mei 2018 - 7:18

Kijk, dat zijn nog eens leuke tegenvallers 😉 Daar heeft Leiden toch weer mooi mazzel mee. Geniet er van.

Love As always
Di Mario

Reply
Nicky 26 mei 2018 - 12:40

Da’s een mazzeltje! Leuk dat ze dat doen!

Reply
rietepietz 26 mei 2018 - 18:35

Gaat een gezellige boel worden maar oeps, het gaat best warm worden. Maar ik las hiervoor al dar jullie daar natuurlijk rekening mee houden.

Reply

Plaats een reactie