Home Leiden Busstaking, zoek de verschillen

Busstaking, zoek de verschillen

door Emile van Aelst

We werden vandaag voor de 2e keer dit jaar geconfronteerd met een landelijke busstaking. Ik kreeg een appje van Sleutelstad, als je in de buurt bent wil je dan een fotootje maken van een leeg Stationsplein? Ik keek naar buiten en de regen kwam met bakken uit de lucht. Ik herinnerde me dat het tijdens de vorige staking ook zo regende en ik in de regen foto’s ben gaan maken van een leeg plein.

Leeg is leeg zou je denken, dus pak gewoon de oude foto’s er bij. Er zijn er genoeg die dat doen, maar zo zit ik niet in elkaar. Natuurlijk is er weinig tot geen verschil te zien tussen een foto van een paar maanden geleden en nu, want inderdaad leeg is leeg.

Oke ik werd nat, maar thuis gekomen zag ik dat ik niet voor niets geweest was want er waren duidelijk grote verschillen.

Nat is nat en regen is regen zelfs op een leeg plein.

En toch zag ik ook nu weer een groot verschil.

Er was nog een ander verschil, vorige keer was het helemaal leeg. Nu reed er de hele dag nog 1 bus en dat was de bus naar de Keukenhof. Staking of geen staking, regen of geen regen de Keukenhof b(l)oeit altijd 🙂

In de fotoslideshow nog een paar verschillen.

 

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 1 mei 2018 - 7:53

Mooi die groene boompjes…

Reply
די מריו 1 mei 2018 - 8:18

Heb ik weer gemist.. die staking. Tja de bus reed niet.

Love As Always
Di Mario

Reply
rietepietz 1 mei 2018 - 13:09

De boompjes vallen zo natuurlijk wél op in de troosteloosheid.

Reply
Kakel 3 mei 2018 - 14:00

Die groene bomen! Ik zag het meteen. Dat beetje groen fleurt de hele boel op.
Leuke woordspeling over de Keukenhof!

Reply
Nicky 7 mei 2018 - 20:24

Haha! Grappig dat de Keuenhofbus wel reed! (Ik wist niet eens dat die er was).

Reply

Plaats een reactie