Home Leiden Deze man heeft echt geen hoogtevrees.

Deze man heeft echt geen hoogtevrees.

door Emile van Aelst

Ik was vandaag wat aan het bladeren door foto’s die nog ergens in een mapje gezet moesten worden of waar ik ooit nog iets mee wilde doen. Ik kwam deze foto’s tegen die ik september vorig jaar vanaf mijn terras maakte van de bouwkranen bij het nieuwbouwproject de Lorentz tegenover het station.

Op zich niets bijzonders te zien zou je denken, alleen dacht ik iets te zien bewegen boven op de kraan.

Ik zoemde in met mijn camera en kreeg al hoogtevrees bij de gedachte alleen al.

Er moesten contragewichten aan de kraan worden gehangen  en tsja…… iemand moet het doen 🙂

Ach als je er niet goed bij kunt dan gebruik je toch even een opstapje.

Ik moet er niet aan denken om op die hoogte te werken.

Alhoewel………………ik keek in verband met de verkiezingen ook nog wat foto’s door met diverse politici en kijk wat ik tegenkwam. Bij de presentatie van het appartementencomplex Skyline Next ging ik in 2014 met de toen kersverse wethouder Paul Laudy de lucht in om te zien hoe het uitzicht vanuit het complex zou worden.

We genoten (nou ja???) van het uitzicht en maakten allebei foto’s.

Vol enthousiasme wees Paul richting stad op de diverse projecten die de komende 4 jaar tot stand zouden komen of gestart zouden worden, zoals de Catharinasteeg en er moet nodig iets gebeuren met dat afschuwelijke gat tegenover gat station. Daar zijn ze nu dus de Lorentz aan het bouwen 🙂

Voordeel van het blijven kletsen bovenin de kraan was dat ik geen tijd had even achter mij te kijken.

Het doorbladeren van oude foto’s was met recht een hoogtepuntje van de dag.

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 14 maart 2018 - 7:57

Vroeger kende ik ook geen hoogtevrees, maar nu zou ik me ook niet meer in een schoorsteen van 163 meter hoog begeven.

Reply
די מריו 14 maart 2018 - 9:46

Ik vind het op die foto al hoog genoeg. Ik zou het echt niet doen. Ik heb er sinds mijn 18de al last van. Ik vind hoogte mooi, maar wel op de foto.

Love As Always
Di Mario

Reply
Hans 14 maart 2018 - 13:56

Vroeger was ik ook zo gek, boven in de containerkranen in de haven van Amsterdam, hangen in een antennemast.
Maar nu krijg je zelfs niet meer een ladder op, zal de leeftijd zijn. Hans

Reply
Yova 15 maart 2018 - 10:25

Echt niet voor mij. Daarna ben ik doodziek. Erg hoog. Brrr.. Die durft te minste. Ik heb namelijk hoogtevrees. Mooie foto’s geworden.

Reply
rietepietz 15 maart 2018 - 14:20

Zolang het bij foto’s blijft vind ik het prima, maar mee omhoog neven nooit niet! Had ik vroeger ook geen last van maar nu is het keukentrapje wel de max.

Reply
Nicky 24 maart 2018 - 15:52

Oeh! Van die laatste foto krijg ik zo’n kriebel in mijn maag..

Reply

Plaats een reactie