Home Leiden Leven Magazine presenteerde 50e nummer aan boord van de River Queen

Leven Magazine presenteerde 50e nummer aan boord van de River Queen

door Emile van Aelst

Vorige week nog gevoelstemperaturen van min 15 graden en ijs op de sloten, een grote tegenstelling met het lenteweer van de afgelopen dagen. Gisteren werd tijdens een boottocht over onder andere de Kagerplassen aan boord van de River Queen het lentenummer van LEVEN Magazine gepresenteerd.

De River Queen is de nieuwste aanwinst van Rederij van Hulst, gisteren was het 2e keer dat hij met een groep aan boord door de omgeving voer. Een prachtige boot waarvan je de motor niet hoort of voelt. Het schip glijdt heerlijk geruisloos door het water.

Uiteraard werden we verwelkomt met lekkere bubbels.

Hoofdredacteur Gerda Schukking verwelkomde de gasten in passende outfit.

LEVEN Magazine staat ook dit kwartaal weer vol met mooie en interessante artikelen. Een mooi artikel over Rijksmuseum Boerhaave en het afscheid/pensionering  van directeur Dirk van Delft. Dirk vertelde Lorenzo van Beek van Boutique Hotels van Leyden blij te zijn met het artikel, maar ook wel moeite te hebben met zijn afscheid nu dat zo dichtbij komt.

Gaston Fonville (Boutique Hotels van Leyden) musicalzangeres/actrice Gerlinde Vliegenthart en Paul Dekker, the Voice van Barry Badpak zijn ook meestal te gast bij de presentaties van LEVEN Magazine.

Het wordt ondertussen traditie en ik noem het de 3 maandelijkse statiefoto van Gerlinde en Paul. Over een tijdje kunnen ze het in een album plakken en in een paar minuten door hun leven bladeren 🙂

Erick van Zuylen (l), de pedel van de Leidse universiteit vermaakte zich ook best bij de presentatie.

Tijd voor de presentatie van nummer 50. Even meerekenen, ja inderdaad LEVEN bestaat 12,5 jaar.

Uitgever Sander Pardon is terecht trots met dit jubileum. Dit voorjaar komt er weer een zusje bij, na de regio’s Utrecht en Den Haag komt nu ook de regio Haarlem met een eigen editie van LEVEN Magazine.

De coverfoto is weer geweldig en lekker fleurig, op deze manier krijg je nog meer zin in het voorjaar.

Na de presentatie gaat iedereen natuurlijk direct weer  kijken hoe het artikel of de commercial eruit ziet.

Blijft altijd spannend of het eruit ziet zoals je wilt.

Bij Places to Be, ook deze editie weer een bijdrage van fotograaf Wil van Elk.

Twee tophotels gezellig naast elkaar, zowel in het blad als in het eggie. Lorenzo van Beek , Boutique Hotels Leyden en Josette van Weerlee, Van der Valk Hotel Leiden allebei tevreden over de advertentie.

Hee psst Glibber  heb je Dirk al op de foto gezet. Dirk van Delft van museum Boerhaave, ja hoor.  Nee joh oud Feyenoorder  Dirk Kuyt bedoel ik natuurlijk. Zou best met hem op de foto willen, maar ja durf het niet te vragen. Nou dan vraag ik het toch 🙂

Als we toch bezig zijn, natuurlijk ook direct even de gastvrouw hoofdredacteur Gerda Schukking met Dirk op de foto gezet.

De presentaties zijn echt altijd een glitter en glamourfeestje. Anke van Elteren organiseert met haar bureau Het Idee, evenementen, kinderfeesten en party’s en had ook de matrozen geregeld. Anke schittert altijd, Ik kon zelfs nog een glittertje ontdekken bij Anke, of…..kwam dat omdat ik haar een uurtje voor de presentatie nog als prinses bij ons aan de overkant een kinderfeestje zag organiseren.

Het was zoals eigenlijk elke 3 maanden weer een gezellig en sfeervol presentatiefeest. Het mag natuurlijk nog wel even lente blijven, maar je zou bijna nu al uitkijken naar het zomernummer. Nou ja in elk geval de presentatie 🙂

Hieronder nog een korte fotoslideshow/filmpje.

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

די מריו 9 maart 2018 - 7:06

Dirk….. held. En altijd tijd voor de mensen om hem heen. Daar zou ik ook vrolijk van worden.

Love As Always
Di Mario

Reply
Sjoerd 9 maart 2018 - 7:44

De tijd vliegt… alweer een nieuw nummer.

Reply
Kakel 9 maart 2018 - 14:16

Het voorjaar kan me niet snel genoeg in de schoot geworpen worden en dat mag beginnen met een exemplaar van Leven (-: Fijn weekend, Glibber! ♥

Reply
Hans 9 maart 2018 - 16:09

Het Leven Magazine maakt er altijd wel een feestje van.
De lente moet je ook op tijd presenteren en kan men nu aan de zomer editie gaan werken. Hans

Reply
rietepietz 9 maart 2018 - 16:58

Eigenlijk best wel veel heisa voor de presentatie van een tijdschrift.

Reply
Nicky 19 maart 2018 - 15:35

altijd leuk, een tocht met zo’n bootje!

Reply

Plaats een reactie