Home Leiden Zomaar wat foto’s over burgemeesters, opwarming van de aarde en woningnood.

Zomaar wat foto’s over burgemeesters, opwarming van de aarde en woningnood.

door Emile van Aelst

Die Kerstman hebben we naar even weg getakeld zo koud wordt het nu ook weer niet. Er zijn van die foto’s die een blog niet halen, maar toch te leuk zijn om niets mee te te doen, of vragen oproepen. Ik weet bijvoorbeeld dat er aan alle kanten wordt gedacht over over samengaan van gemeentes. Dat maakt een stad en of streek natuurlijk sterker en kan bezuinigingen opleveren. Leiden heeft al een aantal jaren geen vaste dienstauto meer, maar het lijkt dat er vooruitlopend op regiovorming toch al vast een dienstauto is aangeschaft voor overtollige burgemeesters.

Burgemeesters zijn verantwoordelijk voor de evenementen in hun gemeente. Het kan natuurlijk ook zijn dat de regio een autootje heeft aangeschaft waarmee de burgemeesters langs de divers evenementen kunnen rijden in hun gemeente.

De transportsector vervoert steeds meer vracht las ik ergens, zo te zien klopt het.

Leiden moet de komende jaren heel wat huizen bouwen. Het handigste is om de lucht in te gaan hoorde ik de wethouder zeggen.

Maar ik vraag mij af of dit nu echt de oplossing is.

Terwijl we waarschijnlijk de koudste week sinds jaren tegemoet gaan, merk je toch dat de aarde opwarmt. Hierdoor veranderd er een hoop in de natuur en zie je ook andere beesten.  Afgelopen week zag ik zelfs een aap in De Leidse Hout.

Pas op met het ijs deze week het veiligste ijs is, verpakt ijs of ijs dat in een hoorntje zit.

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 25 februari 2018 - 8:58

Een leuke serie foto’s. Ik hoop dat de eigenaar van de aap niet al te ongelukkig is.

Reply
די מריו 25 februari 2018 - 11:47

Het zijn mooie mobmerkelijks geworden, je hebt er gevoel voor. Misschien ook maar als onderdeel van jouw log één keer in de zoveel tijd doen.

Love As Always
Di Mario

Reply
Hans 25 februari 2018 - 12:23

Het is een bonte verzameling, burgemeesters met een klussenbus, zitten voor aap in een boom. Hans

Reply
Kakel 25 februari 2018 - 14:31

Juist foto’s die je niet verwacht, zijn de leukste. Ook een bak: het is in de voorjaarsvakantie kouder dan in de kerstvakantie (-: Ik dacht even dat je de foto van de boom met het huisje erin bewerkt had, dus zelf het huis er ingetekend had, maar nee. Een boomhut lijkt me geweldig! Zodra het weer wat warmer wordt…

Reply
rietepietz 25 februari 2018 - 19:10

Toch wel een echte doorzonwoning daar in die boom;-) Heerlijk logje, ach je kent me, hier houd ik van!

Reply
Nicky 1 maart 2018 - 14:54

Altijd leuk, zulke foto’s!

Reply

Plaats een reactie