Home Leiden Pfffff dat was de laatste nieuwjaarsreceptie,….. op naar de paaseitjes en verkiezingsdebatten

Pfffff dat was de laatste nieuwjaarsreceptie,….. op naar de paaseitjes en verkiezingsdebatten

door Emile van Aelst

De maand is ten einde en zo ook alle nieuwjaarsrecepties. De VVD in Leiden is meestal de partij die als laatste haar nieuwjaarsreceptie houdt. Het wordt nu ook wel tijd dat alle recepties over zijn. Wat betreft de politieke partijen heb ik ze niet allemaal kunnen bezoeken maar door GroenLinks, CDA, D66 en de VVD te bezoeken zie je ook gelijk de leden van de andere partijen 🙂 Toevallig hebben alle 4 deze partijen hun receptie in het Koetshuis gehouden, zou het Koetshuis het gemeentelijk receptiecentrum zijn ga je je bijna afvragen.

De nieuwjaarsreceptie was ook direct de officiële campagne-aftrap voor de komende raadsverkiezingen. Lijsttrekker Paul Laudy hield een kort, maar vlammend betoog waarin hij iedereen opriep niet alleen VVD te stemmen maar ook de handen uit de mouwen te steken tijdens de campagne.

Proost op een mooie verkiezingsuitslag en een nog mooier Leiden.

Zoals bij vrijwel alle recepties waren ook leden van andere partijen naar de receptie gekomen, zoals bijvoorbeeld D66 tweede kamerlid Paul van Meenen.

Drie lijsttrekkers op een rijtje, Antoine Theeuwen SP, Paul Dirkse D66 en Paul Laudy VVD gezellig aan de borrel, want voor formeren is het nog iets te vroeg.

Voormalig VVD raadslid Greetje van Gruting legde aan GroenLinks raadslid Yvonne van Delft uit waarom zij een parelketting droeg. Sinds Rutte zei, we moeten als partij van het imago vrouwen met een parelketting af, dacht ik dat bepaal ik uiteraard zelf, dus heb er direct eentje opgezocht 🙂

Volgens mij heb ik een soortgelijke foto al 3 jaar achter elkaar gemaakt. Sander Pardon, uitgever Leven Magazine met voormalig VVD minister Melanie Schultz van Haegen.

Melanie is altijd aanwezig op de Leidse nieuwjaarsreceptie, maar dit jaar kwam ze ook om lijsttrekker Paul Laudy succes te wensen met de campagne.

Petra Borst, de nieuwe voorzitter van het Rode Kruis Leiden stond gezellig bij te kletsen met Cees Verboom.

Een wethouder, verslaggeefster, officier van justitie en een ondernemer, een goed gevuld tafeltje 🙂

Het is duidelijk ook de VVD is klaar voor de komende raadsverkiezingen.

Zo dat waren alle nieuwjaarsrecepties, ik verheug mij nu al weer op de verkiezingsdebatten in Leiden. In de fotoslideshow nog een paar foto’s van deze laatste nieuwjaarsreceptie.

 

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Nicky 29 januari 2018 - 13:37

Goede timing! In februari kan dat écht niet meer 😉

Reply
Sjoerd 29 januari 2018 - 14:04

Nog even en je hoeft de teksten er niet meer bij te zetten, de meeste personages in Leiden ken ik inmiddels…

Reply
rietepietz 29 januari 2018 - 20:21

Na dit soort logjes voel ik me een halve Leidse;-)

Reply
די מריו 29 januari 2018 - 20:57

Heb je het weer gehad voor een jaar.

Love As Always
Di Mario

Reply
Kakel 29 januari 2018 - 21:32

Doe mij zo’n kekke VVD-poster!. Nee hoor, mij niet gezien!
Sjonge, jonge, je hebt wat Nieuwjaarsrecepties achter je kiezen zitten. Ondanks de hoeveelheid lijdt je gevoel voor humor er niet onder!

Reply

Plaats een reactie