Home Nieuws Ik kwam ook hier in de regio veel omgewaaide en ontwortelde bomen tegen.

Ik kwam ook hier in de regio veel omgewaaide en ontwortelde bomen tegen.

door Emile van Aelst

Ik ben geen 112 fotograaf, dus kom je bij mij zelden tot nooit foto’s van branden, ongelukken, natuurrampen of zoiets dergelijks tegen. Ik houd het gewoon lekker bij foto’s van evenementen, openingen of andere leuke wetenswaardigheden en ga vrijwel nooit op pad voor sensatie. Vandaag tijdens de storm ontkwam ik er niet aan en zag ik ook overal omgewaaide en ontwortelde bomen langs de weg liggen.

Vandaar dus ook bij mij vandaag maar eens een stukje natuurramp van ontwortelde en omgewaaide bomen.

Iets in mij zegt dat ik geen aanleg voor 112 fotograaf heb, ik zou door de bomen het bos niet meer zien.

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

די מריו 3 januari 2018 - 23:43

Ehhhhh. LG….. het zijn kerstbomen.. die hebben de mensen er zelf neergelegd.. ik denk, ik zeg het maar even 😉

Love As Always
Di Mario

Reply
Hans 4 januari 2018 - 9:48

De kerst, oud en nieuw gebeuren waaide weer over de straat, wist niet dat er in Leiden kerstbomen groeide.
Ben je toch even de rampen fotograaf. Hans

Reply
Sjoerd 4 januari 2018 - 12:36

Goh, dat is bijna een heel bos…

Reply
rietepietz 4 januari 2018 - 19:07

Nou, nou nou, wat is het tekeer gegaan in Leiden, niets over gehoord op het journaal maar ja, er was zóveel ander nieuws.
Volgens mij ben jij dan wel weer goed in “een boom opzetten” ,, ik zou zeggen ga je gang;-)

Reply
Kakel 4 januari 2018 - 22:25

Hahaha (-: Die Westerstorm heeft wat aangericht. Jammer dat ik nu pas je foto’s zie want deze hadden veel mooier boven mijn blog gestaan dan de foto die ik op Google gevonden heb. Wat heb je toch een heerlijk gevoel voor humor ♥

Reply
Nicky 14 januari 2018 - 20:58

Ik vind ze altijd zo zielig, die afgedankte bomen. Toen ik nog een echte boom in huis haalde, zette ik ‘m na Kerst in de tuin.

Reply

Plaats een reactie