Home Leiden Terugblik op Leiden in 2017 en de beste wensen voor 2018

Terugblik op Leiden in 2017 en de beste wensen voor 2018

door Emile van Aelst

Het zijn van die standaard zinnen, maar toch menen we het echt. Voor iedereen de beste wensen en een goede gezondheid in 2018. Geniet van elkaar, geniet van het leven, geniet van de natuur, geniet van je huisdieren, geniet van je medemensen, ach geniet gewoon van alles wat er te genieten valt. En onthoud; het glas is altijd half vol en nooit half leeg, na regen komt zonneschijn en na de winter het voorjaar. Vrienden en bekenden komen we natuurlijk altijd tegen, maar het is ook zo leuk nieuwe mensen te leren kennen, dus wees welkom in Leiden komend jaar.

In de fotoslideshow hieronder slechts een fractie van de foto’s en evenementen van het afgelopen jaar, maar het geeft toch een beeld van 2017 en de rest laat ik over aan je eigen fantasie en herinneringen.

Voor wie geen Leidsch Dagblad heeft, maar toch wil weten wat ik daar in schreef dit jaar, hieronder de pagina’s van het afgelopen jaar op een rij, het regent toch vanavond 🙂

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Sjoerd 1 januari 2018 - 12:29

Op mijn blog staat een spreuk, iedere keer als ik hier kom denk ik daaraan. Ik wens jullie het allerbeste in het nieuwe jaar. Geniet ervan…

Reply
rietepietz 1 januari 2018 - 20:13

Gaan we huiswerk opgeven? Maar zonder dollen, je hebt gelijk natuurlijk , probeer juist in moeilijke tijden te zoeken naar mooie momenten.

Reply
Kakel 1 januari 2018 - 21:37

Mijn glas is altijd halfvol en zo nodig, giet ik de inhoud over in een kleiner glas. Maar ik weet ook waar de kraan is (-:
Lieve Glibber, ik wens jou en allen die je lief zijn een gezond en voorspoedig 2018 toe. Zeer welgemeend.
Wat heb je veel artikelen geschreven voor de krant. Ik vind dat toch wel bijzonder; wees er trots op!

Reply
logbankje 1 januari 2018 - 23:06

Leiden is een pracht stad, lijkt op Amersfoort, bruist van het leven en bij jullie ook nog een de studenten.
Ook van mij de allerbeste te wensen voor 2018, voor jou en familie. Hans

Reply
די מריו 2 januari 2018 - 22:52

Mooi LG. Ik hoop voor jullie dat het een mooi 2018 wordt. Je krantenberichten zijn veel. En dat Leiden mooi is, dat weten wij ondertussen. En dat komt voornamelijk door jou.

Love As Always
Di Mario

Reply
Nicky 11 januari 2018 - 14:03

Ik vind het nog steeds heel bijzonder dat je ‘in de krant staat’. De aller-allerbeste wensen voor jou en je familie, LG. Maak er wat moois van.

Reply

Plaats een reactie