Home Leiden Vroeg mij tijdens presentatie Leven Magazine af, wat doet die ring om de vinger van Rogier. Morgen toch maar even naar Gordon gaat trouwen kijken.

Vroeg mij tijdens presentatie Leven Magazine af, wat doet die ring om de vinger van Rogier. Morgen toch maar even naar Gordon gaat trouwen kijken.

door Emile van Aelst

De presentaties van Leven Magazine volg ik nu al ruim 10 jaar en toch zorgt elke presentatie weer voor een verrassing. Zo kwam ik vandaag Rogier tegen die net van Schiphol kwam na zijn,…… tja wat voor reis met Gordon en Manuel. De presentatie werd dit keer gehouden in de regentenkamer van Hotel Huys van Leyden dat een onderdeel is van Boutique Hotels Leyden.

De eigenaren van Boutique Hotels Leyden zijn bij de kijkers van het klusprogramma House Rules destijds op Net 5 geen onbekenden. Lorenzo van Beek en Gaston Fonville klusten zich helemaal suf kregen er een (niet helemaal naar hun smaak) verbouwde slaapkamer voor terug, maar gingen wel met de eerste prijs, 2 jaar hypotheekvrij leven, naar huis. Beiden zijn ook heel goede vrienden van Rogier en Lorenzo was zelfs mee naar Zuid Afrika.

We werden ontvangen met bubbels aangeboden door dames in Baroksfeer.

Ik dacht dat je kwam om te fotograferen John Brussel en niet om gefotografeerd te worden.

Tout Leiden en omstreken komt altijd op de presentatie van het nieuwe nummer van Leven Magazine af.

Iedereen keek zijn ogen uit naar de prachtige barokke sfeer in de nieuwe regentenkamer van het hotel.

Harry Mens is ook een regelmatige gast bij Leven Magazine.

Hang even een kalendertje op Sander.

Colin van Gestel-Messiaen (ook een goede vriend van Rogier trouwens)  stond even niet in zijn Jazzcafé  De Twee Spieghels, maar had zich vrij gemaakt de presentatie bij te wonen.

Uitgever Sander Pardon presenteerde samen met Lorenzo het winternummer 2017 van Leven Magazine.

Lorenzo vertelde dat hij net terug was uit Zuid Afrika waar hij de opnames van het RTL4 programma Gordon gaat Trouwen meemaakte. Iedereen luisterde vol spanning, maar ………meer dan dat hij net terug was zei Lorenzo er niet over.

Hoofdredactrice Gerda Schukking deelde zoals altijd zelf weer het nieuwe nummer uit.

Snel bladeren waar je artikel  staat.

Kijk daar sta ik, mooi geworden hoor, hoorde je regelmatig om je heen.

Mooi artikel over drukkerij De Bink die deze maand 135 jaar bestaat.

Zo we staan er weer netjes in dit kwartaal.

Ja ik weet dat het een beetje flauw is dat ik jullie tot bijna onderaan dit artikel laat wachten op een gedeelte van de kop van dit artikel. Ik kwam inderdaad Rogier tegen die nog maar net een paar uur terug was uit Zuid Afrika. Natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig,  kan ik je feliciteren was mijn eerste vraag. Jij mag mij altijd feliciteren want als ik jou tegen kom is altijd weer een feestje.

Pfff dat schoot dus niet op, we gaan het even anders proberen. Ik las net op twitter, facebook, de Telegraaf en het AD dat je een tweede ring schijnt te dragen. Klopt dat en zo ja betekent dat, dat je getrouwd bent met Gordon. Van die 2 ringen klopt dat was te zien op het facebookfilmpje dat ik op Schiphol maakte, maar toch niet iedereen met 2 ringen is getrouwd.

Rogier is een schat en persoonlijk hoop ik dat hij inderdaad met Gordon getrouwd is, maar uiteraard houdt hij op dit moment nog stevig zijn mond. Ik denk dat de hele ringen-act te maken heeft met iedereen nog nieuwsgieriger maken of op het verkeerde been te zetten. Wie weet worden we morgen wijzer als we naar de een na laatste aflevering van Gorden gaat Trouwen kijken.

Er was nog een verrassing. Ik was er gisteren heilig van overtuigd dat Sinterklaas terug was naar Spanje. Blijkt dat hij ergens bij Hoek van Holland omgekeerd is om toch nog even bij de presentatie van Leven Magazine te zijn.

Het was weer een gezellige presentatie en ik kan maar een ding zeggen: geniet van het leven en lees Leven.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

די מריו 7 december 2017 - 6:58

Je weet toch, in (het) Leven gaat het om zien en gezien worden.

Love As Always
Di mario

Reply
Sjoerd 7 december 2017 - 10:26

Zien en gezien worden…

Reply
rietepietz 7 december 2017 - 17:01

Jammer dat de drukkerij waar wij nog vaak werken niet in Leiden staat , volgens jaar bestan “we 125 jaar” waarvan Henk er 65 op de loonlijst staat, had zeker een item geweest voor de voorjaarsuitgave leven;-) Ik heb niet gevolgd met wie Gorden eventueel gaat trouwen maar ik gun hem natuurlijk een fijne man.

Reply
Hans 7 december 2017 - 21:53

Is Leven Magazine val zo lang op de markt actief.
Ze maken er wel altijd een feestje van. Hans

Reply
Renesmurf 7 december 2017 - 23:07

ja leuk zeg, vooral Sinterklaas, die is niet zo gehaast als de meeste mensen hopen.

Reply
Nicky 18 december 2017 - 16:52

Klein wereldje daar in Leiden 🙂

Reply

Plaats een reactie