Home Leiden Dag Sinterklaasje, welkom Kerstman.

Dag Sinterklaasje, welkom Kerstman.

door Emile van Aelst

Ze staan elkaar bijna te verdringen, maar toch blijf ik er bij; geen Kerstman voor Sinterklaas het land uit is. Terwijl jullie nu de cadeautjes uitpakken is de Sint stilletjes vertrokken en alweer op weg naar Spanje.Het is nu wachten op de Kerstman. Ik vermoed dat hij volgende week vrijdagavond aan gaat komen in Leiden, maar dat lezen jullie nog wel.

Eigenlijk vind ik ze best wel een beetje op elkaar lijken met die baard en dat vriendelijke gezicht. Ach wat bazel ik nou, de een komt uit Spanje en de ander vanaf de Noordpool. Maar toch en toch en toch en toch lijken ze op elkaar. 🙂

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Renesmurf 5 december 2017 - 22:46

De kerstman moeten we hier niet, we hebben immers al Sinterklaas.

Reply
Sjoerd 6 december 2017 - 8:58

De kerst is in dat opzicht wel iets vreedzamer zonder eeuwige discussies.

Reply
Hans 6 december 2017 - 10:33

Zo is het eerst Sinterklaas en met de Kerstman heb ik toch minder.
voordeel is er wel wat Sjoerd al noemt.

Reply
rietepietz 6 december 2017 - 18:35

Ze zijn in ieder geval allebei even gul;-)

Reply
די מריו 6 december 2017 - 20:54

Ik vraag me af wanneer de activisten komen met zielig voor de rendieren of die elfjes die zich onderdrukt voelen.

Love AS Always
Di Mario

Reply
Kakel 6 december 2017 - 22:14

Roos heeft vorig jaar het huis van de Kerstman bezocht. Het was ijskoud maar dit de moeite waard.
Ach, ze hebben allebei een baard (-:
Van de Sint hebben we geen cadeautjes gehad dus ik hoop dat Santa nog wat in zijn mars heeft.

Reply
Geuzenpartij! 12 december 2017 - 0:20

De kerstboom (tegenwoordig een politiek statement!) komt hier pas na 5 december te staan. Gemakshalve kun je dat afronden naar ongeveer de 10e. Ik geloof nl. nog steeds heilig in Sinterklaas en vooral ook in Zwarte Piet, dus ik zou het een belediging vinden als ik al op pakjesavond een kerstboom had staan! 😉

Reply
Nicky 18 december 2017 - 15:39

Ik heb braaf gewacht tot de Sint het land uit was en toen meteen de Kerstboom gezet. Ben nog nooit zó snel geweest!

Reply

Plaats een reactie