Home Leiden Ronald McDonaldhuis Leiden ontving € 15.250,42 van de leden van Business Breakfast.

Ronald McDonaldhuis Leiden ontving € 15.250,42 van de leden van Business Breakfast.

door Emile van Aelst

Elke derde donderdag van de maand komen circa 70 Leidse ondernemers bij elkaar voor het Ronald McDonald Business Breakfast. Het ontbijt wordt elke maand op een andere locatie bij een van de ondernemers gegeven. Twee maanden per jaar staat de locatie vast, dat is bij het kerstontbijt in Koetshuis de Burcht en in november bij BDO als de jaarlijkse cheque wordt uitgereikt.

Bij binnenkomst stond de cheque voor het Leidse Ronald McDonaldhuis klaar, maar het bedrag was uiteraard nog niet ingevuld.

Tegen achten liep het vol in de hal van BDO in het Businesspoint aan de Schipholweg.

Nadat iedereen binnen was kreeg voorzitter Danny Douwes, voorzitter van Ronald McDonald Busines Breakfast Leiden, het woord en heette iedereen welkom.

Eigenlijk was natuurlijk iedereen het meest benieuwd naar wat de opbrengst dit jaar zou zijn. Penningmeester Ton Bakker hield de spanning er in.

Cijfer voor cijfer maakte hij het bedrag van dit jaar bekend. Het bleek dit jaar weer hoger dan voorgaande jaren te zijn.

Het bedrag van € 15.250,42  is natuurlijk een geweldige resultaat en weer hoger dan voorgaande jaren. In de bijna 25 jaar dat de Ronald McDonald Business Breakfast bestaat is er al ongeveer € 250.000,00 aan het Ronald McDonaldhuis  Leiden geschonken. Dat is natuurlijk een waanzinnig mooi resultaat dat deze Leidse ondernemers hebben opgebracht.

Ernst van Win, voorzitter van het Leidse Ronald McDonaldhuis en de medewerkers waren uiteraard dolblij met dit mooie bedrag.

Manager Nancy Haanappel maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om aandacht te vragen voor de HomeRide  en Homerun 23 en 24 juni 2018. Meer informatie hierover wordt op 7 december gegeven in het Leidse Ronald McDonaldhuis.

Tijdens dit ontbijt waren er ook weer 5 nieuwe leden. Zij kregen als dank voor hun lidmaatschap van een van de sponsors allemaal een lunch voor 2 personen in Hotel Leiden aangeboden.

Sleutelstad maakte tijdens het ontbijt diverse interviews onder ander met penningmeester Ton Bakker en Margriëtta Zwaan, assistent manager Huiskamer  bij het Leidse Ronald McDonaldhuis.

Na de toespraken, cheque, foto’s en radio-interviews werd het tijd om te ontbijten, want dat is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van deze netwerkbijeenkomst.

Hieronder nog een korte fotoslideshow van deze Business Breakfast.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 16 november 2017 - 23:27

Goed bezig weer, dat mag ook weleens gezegd worden van de ondernemers.

Love As always
Di Mario

Reply
Sjoerd 17 november 2017 - 16:27

Een mooi bedrag en een mooi initiatief wat al zo lang stand houdt.

Reply
rietepietz 17 november 2017 - 18:25

Een mooi bedrag dat ze natuurlijk best zonder ontbijt uit de zak hadden kunnen trekken.

Reply
Cees Mentink 20 november 2017 - 14:53

Interessant wat Rietepietz hier schrijft.
Youp van ´t Hek heeft eerder in een heftige column iets dergelijks gesuggereerd.
Overigens, niks mis het aangename met het nuttige te combineren.
Bravo TON c.s.

Reply
Nicky 28 november 2017 - 12:54

Da’s mooi! Het Ronald McDonalds huis is een goed doel waar ik wel achter sta.

Reply

Plaats een reactie