Home Leiden Na 11 jaar nieuwe provider, host en website.

Na 11 jaar nieuwe provider, host en website.

door Emile van Aelst

Ik heb er tijden over getwijfeld en elke keer uitgesteld, maar nu is het dan toch een feit. Leidse Glibber heeft een splinternieuwe site. Ik zag enorm op tegen alle rompslomp en risico’s totdat Dennis van WEBSITEXL.NL mij overtuigde dat hij snel en zonder noemenswaardige problemen een nieuwe site voor mij kon bouwen. Na mijn vakantie zijn we vorige week hard aan de slag gegaan en vanavond hebben we hem even voor 00:00 uur online gezet.

Er moet uiteraard nog het een en ander gebeuren en ik moet nog leren wat er allemaal mogelijk is, maar ik heb afgelopen week wel al gemerkt dat alles veel gebruiksvriendelijker is.

Na een paar jaar geblogd te hebben op weblog.nl stapte ik in mei 2006 over naar weblog.Punt.nl. Een waanzinnig moeilijk adres want je struikelde over het woord leidseglibber.punt.nl dus claimde ik al snel de domeinnaam Leidse Glibber en koppelde die aan punt nl. De laatste jaren kreeg ik steeds meer storingen en vond ik zelf ook de site sterk verouderd, vandaar de overstap. Voor de cijferfreaks een paar leuke getallen. Vanaf eind mei 2006 heb ik 3.769 blogs geschreven en kreeg op de website zelf 64.202 reacties.

Vanaf vandaag ben ik dus overgestapt naar deze nieuwe site en hoop hem de komende weken helemaal naar mijn smaak in te richten. Nieuw is ook de Nieuwsbrief, als je je daarvoor voor opgeeft ontvang je elke maandag een overzicht van de artikelen die in de voorgaande week geplaatst zijn.

Ik ben nu al blij met de nieuwe site en hoop dat jullie hem ook mooier, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker vinden.

Heb je tips of aanmerkingen laat het even weten, dan ga ik kijken of ik er iets mee kan.

 

Gerelateerde artikelen

12 reacties

Gerry van Bakel 15 september 2017 - 4:55

Succes Emile

Reply
Ger Koper 15 september 2017 - 5:20

Een flinke verbetering, Emile

Reply
Yova 15 september 2017 - 5:25

Het ziet goed uit. IK wens jou heel veel succes ermee. Je bent aardig geleerd.

Reply
Wilma 15 september 2017 - 5:30

Mooi Emile!

Reply
Sjoerd 15 september 2017 - 5:46

Hallo Emile, er moet idd nog wat gebeuren, maar dat komt ongetwijfeld goed. Zoals deze reactiebox die iets te breed is en net aan de twee kanten oversteekt. Maar voor de rest is het een super lay-out. Proficiat

Reply
Sjoerd 15 september 2017 - 5:52

BTW. ook de verwijzing naar je rss feed werkt niet dat zou moeten zijn, https://www.leidseglibber.nl/feed/ maar deze verwijst nu naar https://dxk.nl/leidseglibber/?feed=rss en die kan die niet vinden. Mmm, dat had ook per mail gekent, nou ja… gaat toch de moderatie in

Reply
Yova 15 september 2017 - 6:42

Het ziet goed uit. Ik wens jou heel veel succes ermee. Leuk dat je daar ook zit.

Reply
Geuzenpartij! 15 september 2017 - 11:15

Dat ziet er goed uit! En ook nog eens een heeeel stuk sneller dan de oude site.

Reply
logbankje 15 september 2017 - 12:34

Een hele verandering, fris wit een mooie lay-out.
Laden gaat super snel.
Happy al de goedkeuring gegeven?

Reply
rietepietz 15 september 2017 - 18:02

Lekker fris allemaal, en prettig zichtbaar. Dat rood was toch altijd wel een beetje donker in een kamer met sfeerverlichting.
Dapper hoor zo’n nieuwe start, ik zal er ook wel aan wennen, net als jij.

Reply
color ( home page) 16 september 2017 - 4:50

Mooi Emile, dat leren kennen gaat vast goed komen. Je doet het al jaaaaaaren.
Veel succes.

Reply
Ruud 10 februari 2024 - 7:44

Kijken of mijn inschrijving voor de site op deze manier gaat lukken, leuke site trouwens, ik volg en lees het altijd

Reply

Plaats een reactie